Thuiszorg Limburg: vaste hulp uit uw eigen buurt

Woont u fijn in uw eigen huis in Limburg, maar bent u niet meer in staat om het huishouden te doen? U staat er niet alleen voor, want Tzorg voorziet ook in thuiszorg in de zuidelijkste provincie van het land. U hoeft niet weg uit uw eigen huis, maar blijft er met onze hulp fijn wonen. Gewoon in Limburg, in uw gemeente waar het zo vertrouwd voelt. Dat vertrouwde gevoel blijft u houden met thuiszorg Limburg, want u krijgt een vaste hulp toegewezen. Een hulp die zelfs uit uw eigen buurt komt en toegewijd en betrokken is. Zo mag u rekenen op een gezellige kletspraatje en biedt onze hulp u ook een luisterend oor.

Direct thuiszorg Limburg

Tzorg biedt u meerdere voordelen als het gaat om thuiszorg Limburg. Zo werken wij snel en is er op korte termijn hulp voor u beschikbaar. Thuiszorg Limburg is voor een lange periode mogelijk, maar ook voor een korte tijd. Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd voorop. Wij willen graag dat u in uw eigen huis blijft wonen op een manier die u bent gewend. Daarom komt onze zorgcoördinator ook persoonlijk bij u langs om kennis te maken en om te kijken welke hulp u nodig heeft. Dat gaat natuurlijk in overleg met u of met uw familie of mantelzorger. De afspraken komen in een zorgplan te staan.

Eigen bijdrage voor thuiszorg Limburg

Er is voor thuiszorg Limburg een eigen bijdrage verschuldigd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze hoeft u niet aan ons te betalen, maar aan het CAK. U krijgt van ons geen rekening toegezonden voor thuiszorg Limburg. Uw eigen gemeente in Limburg betaalt onze rekening. Heeft u nog geen zorgindicatie aangevraagd bij uw gemeente? U kunt alvast contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder. Op het moment dat uw zorgindicatie is vastgesteld door de gemeente starten wij direct met thuiszorg. Bij een verandering in omstandigheden passen wij het zorgplan aan. Er vindt dan ook regelmatig een evaluatie plaats.

Direct aanmelden voor thuiszorg Limburg? Doe de postcodecheck en vul het aanvraagformulier in. Of neem contact op met Tzorg als u nog vragen heeft en meer informatie wenst.