Particuliere zorg voor ouderen

Particuliere zorg voor ouderen nodig? Tzorg biedt professionele ondersteuning bij het huishouden in heel Nederland. Vraag nu meer informatie aan.

 

Particuliere zorg voor ouderen van Tzorg

Voor velen is zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen huis blijven wonen een grote wens. Met de particuliere zorg voor ouderen van Tzorg kunt u zelfstandig thuis wonen. Niet alleen bieden wij begeleiding bij huishoudelijke taken, maar ook gaan wij mee wandelen of doen we bordspelletjes. 

Verder kunnen wij u helpen om activiteiten in de regio te ondernemen en uw sociale kring te verbreden. Wilt u meer informatie over de particuliere zorg voor ouderen van Tzorg? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Particuliere zorg voor ouderen op maat

Ieder mens heeft zijn eigen unieke wensen en behoeften. Tzorg kijkt dan ook naar uw specifieke situatie en voorkeuren bij het leveren van passende particuliere zorg voor ouderen. Met een vaste begeleider verschijnt er iedere keer een vertrouwd gezicht bij u thuis om de taken uit te voeren. Zo bouwen u en uw thuishulp een fijne band op tijdens een gezellig praatje bij de koffie.

 

Particuliere zorg voor ouderen aanvragen bij Tzorg

Een steuntje in de rug nodig en daardoor langer comfortabel thuis wonen? Met een beetje extra ondersteuning van Tzorg wordt u naar behoefte geholpen. Is ramen wassen voor u een dagtaak, bent u slecht ter been en is de supermarkt te ver weg of wilt u graag een vertrouwd gezicht voor een wandeling of een spelletje? 

Kies de zorg die u nodig heeft en vraag deze nu direct aan. Dat kan al tegen een vast tarief van €39,00 (excl. btw) per uur.