Hulp aan huis van Tzorg

Huishoudelijke hulp aan huis voor ouderen

Iedereen wil, ook als ze wat ouder worden, het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Met huishoudelijke hulp aan huis is dit mogelijk. Met het ouder worden lukt het u wellicht niet meer om alle taken van het huishouden zelf te doen. Dan is het belangrijk de juiste hulp aan huis te krijgen. Tzorg biedt deze hulp. Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Doordat wij werken met vaste thuishulpen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit uw buurt.

 

Met de juiste hulp aan huis kunnen ouderen langer thuis wonen

In meer dan 300 gemeenten bieden wij huishoudelijke hulp aan huis. Ouderen met een zorgindicatie kunnen zo langer prettig in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Hoe ouder we worden, hoe moeilijker het vaak wordt om het huishouden te doen. De badkamer schoonmaken, het beddengoed verschonen, stoffen, wassen, strijken en stofzuigen. Het zijn nogal wat taken. Als u hier moeite mee heeft, bieden wij u onze hulp aan huis. Samen bekijken we welke hulp aan huis voor u passend is. Wij houden rekening met uw situatie en voorkeuren. U krijgt een vaste huishoudelijke hulp. Dit geeft het vertrouwde gevoel dat u én wij belangrijk vinden.

Lees meer over hulp bij het huishouden

 

Méér dan alleen huishoudelijke hulp aan huis

Met onze hulp aan huis blijft uw thuis schoon, leefbaar en aangenaam. Uw vaste, vertrouwde hulp aan huis is betrokken bij u en uw omgeving en biedt meer dan alleen ondersteuning bij huishoudelijke klusjes. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje, een goed gesprek of een luisterend oor. Juist die persoonlijke aandacht maakt voor u het verschil. Ook ziet onze thuishulp wanneer het goed of soms iets minder goed met u gaat. En wanneer het nodig is schakelt uw thuishulp andere hulpverlening in. Een geruststellende gedachte.

 

Aanvraag en kosten van hulp aan huis

Wij bieden ouderen hulp aan huis. Hiervoor is een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U vraagt deze aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens of u een indicatie voor hulp aan huis krijgt.

Vanaf 1 januari 2020 betalen mensen die Wmo hulp krijgen alleen een eigen bijdrage van €20,60 per maand. Deze eigen bijdrage is niet inkomensafhankelijk en dus gelijk voor iedereen. De rekening voor de eigen bijdrage krijgt u via het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Meer informatie? Neem contact met ons op