Werken bij Tzorg in Utrecht

Werk je momenteel bij een werkgever die geen hulp bij het huishouden meer gaat leveren in gemeente Utrecht? Of biedt jouw huidige werkgever vanaf januari 2022 geen hulp bij het huishouden meer in het gebied waar jij werkt? Dat is vervelend maar we benadrukken dat jij jouw werk bij jouw cliënten kan blijven uitvoeren. Je bent van harte welkom bij ons!

Heb je interesse om bij Tzorg te werken? Neem dan contact op met ons via het contactformulier onderaan deze pagina. Ook voor een bijbaan naast je studie verwelkomen we je graag!

Loopt je contract eerder af dan 1 januari 2022 dan kun je direct bij ons solliciteren.

Wij maken binnenkort afspraken met jouw huidige werkgever hoe en wanneer jij bij ons of een van de andere zorgaanbieders in dienst kunt treden om jouw werk voort te zetten. Uitgangspunt van ons en de gemeente is dat jouw baan en je arbeidsvoorwaarden onveranderd blijven. Dat lees je ook in deze brief die je wellicht ook hebt ontvangen van jouw werkgever.

Heb jij vooral cliënten in de wijken West, Ondiep, Pijlsweerd, Zuilen, Overvecht Centrum, de Gagel, Spoorzoom of Vechtzoom? Neem dan een kijkje op de website van Zorgwacht en Docura, zij zijn verantwoordelijk voor deze wijken. 

 

Aangenaam kennismaken!

Wil je alvast meer weten over onze organisatie om te zien waar je straks aan de slag kan? Bekijk dan deze video.

Werk je al bij Tzorg? Dan heb je deze informatie ontvangen. Heb je vragen dan kun je altijd terecht bij jouw zorgcoördinator.

Wij hopen dat je dit werk nog lang en met veel plezier wilt blijven doen. Je bent meer dan welkom om bij ons te blijven of te komen werken. Wij en de cliënten rekenen op je!

 

Contact