Tzorg verkozen tot Top Employer 2023!

Vr 04 augustus

Een aantrekkelijke werkgever zijn binnen de thuiszorgbranche, een Top Employer, daar streven wij naar. Dit jaar hebben wij dan ook het Top Employer certificaat in ontvangst mogen nemen. Onze medewerkers zorgen iedere dag voor een aangenaam thuis bij onze cliënten. Wij zorgen ook graag goed voor onze medewerkers. Daarom steken we veel tijd en energie in ons HR-beleid.

“We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Deze inspanningen worden dit jaar beloond met de Top Employer-certificering. Dit zien we als een bevestiging dat we het goed doen.” vertelt Claudy de Koning, HR-directeur bij Tzorg. Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van bijzonder goed werkgeverschap, maakte dit nieuws recent bekend. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van Tzorg zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt.

Wat doen wij om een aantrekkelijke werkgever te zijn?

Goed zorgen voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. De erkenning als Top Employer bevestigd dat onze medewerkers voor ons op één staan. Om het certificaat te ontvangen worden bedrijven onderworpen aan een survey. Top Employer institute toetst bedrijven onder meer op loopbaanontwikkeling, bedrijfscultuur, medewerkerswelzijn, onboarding en andere HR-thema’s.

“We zijn ontzettend trots dat we het Top Employer certificaat hebben behaald. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn over werken bij Tzorg. Op deze manier kunnen zij elke dag met plezier voor een aangenaam thuis bij onze cliënten zorgen.” voegt Claudy toe.

Terug naar alle nieuwsberichten