John Adegeest treedt als directievoorzitter toe tot het directieteam van Tzorg

Vr 08 december

Per 1 januari 2024 is John Adegeest benoemd als directievoorzitter bij Tzorg. Wij zijn dan ook verheugd om zijn benoeming aan te kondigen. Met de maatschappelijke uitdagingen op het snijvlak van duurzame dienstverlening, digitalisering, arbeidsmarktkrapte, betaalbaarheid i.c.m. de dubbele vergrijzing en groeiende vraag naar hoogwaardige thuiszorgdiensten is duidelijk dat er flinke uitdagingen liggen de komende jaren. Met de benoeming van John Adegeest als directievoorzitter willen wij daar verder invulling aan geven en kijken we uit naar zijn aanstelling.

John Adegeest brengt ruime directie ervaring en expertise met zich mee op het gebied van schoonmaak, thuiszorg, IT en strategisch leiderschap. Deze zijn essentieel om te voldoen aan de behoeften van onze cliënten en medewerkers en om de uitdagingen van de moderne thuiszorg aan te pakken.

Over John Adegeest

John Adegeest had na zijn studie Informatica meerdere ICT management en directiefuncties o.a. bij het verzekeringsbedrijf a.s.r.. Na zijn functie Directeur IT & Change bij a.s.r. is hij in augustus 2017 gestart bij CSU, Tzorg en Zizo als Directeur ICT voor de gehele groep; Total Care.

“Ik voel me vereerd om de rol van Directievoorzitter bij Tzorg op me te nemen. Thuiszorg speelt een essentiële rol in het bieden van duurzame inrichting van het zorgstelsel en het bieden van een Aangenaam Thuis aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het – voor mij zeer bekende – directieteam van Tzorg. Samen werken we eraan om de hoogste kwaliteit van thuiszorg te bieden en onze positie als marktleider in de thuiszorgsector verder te versterken.” aldus John Adegeest.

Als directievoorzitter zal John verantwoordelijk zijn voor het invullen en vormgeven van de strategische richtingen, het mede bevorderen van innovatieve zorgoplossingen en het versterken van samenwerkingsverbanden met belanghebbenden in de brede gezondheidszorgsector. Zijn benoeming bevestigt de relevantie van Tzorg in de markt om naast ondersteunend nog meer preventief te handelen. Wij blijven ons inzetten voor het verbeteren van het welzijn van onze cliënten en het bieden van hoogwaardige en innovatieve thuiszorgdiensten.

Het directieteam kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met John Adegeest en is ervan overtuigd dat zijn leiderschap en expertise gaan bijdragen aan het versterken van de kwaliteit van zorg en het vervullen van de missie van Tzorg: een aangenaam Thuis voor al onze cliënten.

Terug naar alle nieuwsberichten