Aardbeving Marokko

Ma 11 september

Het heftige nieuws over de aardbevingen in Marokko raakt ons allemaal diep. De berichten en de beelden zijn ingrijpend. Maar ook de grote onzekerheid over de actuele situatie is verschrikkelijk. Ons medeleven gaat uit naar iedereen die direct of indirect door deze gebeurtenis wordt geraakt.

Mogelijk heb jij familie, vrienden of kennissen die nu in het getroffen gebied zijn of verbleven. We begrijpen dat dit zorgen met zich meebrengt en willen je hierin graag ondersteunen. Heb je behoefte om hierover te praten, ga hier dan over in gesprek. Dit kan altijd met je leidinggevende en collega’s.

Ook bieden wij de mogelijkheid om jou en eventueel je gezinsleden professionele hulp te bieden via PSION. Bij PSION kan je je verhaal delen en mentale ondersteuning krijgen. Je kan contact opnemen met PSION via het telefoonnummer: 088 032 24 71. Zij zijn elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Je wordt er direct snel en professioneel geholpen. Het gesprek is uiteraard altijd vertrouwelijk.

Wij wensen iedereen veel kracht en steun aan elkaar. Wij blijven meeleven. Laten we ook in deze periode goed op elkaar letten. Namens onze organisatie zullen wij een gepaste donatie overmaken als blijk van steun aan het getroffen gebied en aan haar inwoners.

Namens Raad van Bestuur en directie CSU, Tzorg & Zizo nogmaals sterkte voor alle betrokkenen en meelevenden.

Terug naar alle nieuwsberichten