Thuiszorg particulier

Op zoek naar thuiszorg particulier? Tzorg levert particulier thuiszorg in meer dan 315 gemeenten. Vraag meer informatie aan via onze website of meld u aan.

 

Thuiszorg particulier bij Tzorg

Met thuiszorg particulier van Tzorg creëren wij een schone en leefbare thuissituatie, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen leefomgeving kunt blijven wonen. Soms lukt het niet meer om bepaalde taken zelf uit te voeren, bijvoorbeeld in het huishouden of boodschappen doen. Tzorg biedt huishoudelijke hulp, met name aan ouderen. Wilt u meer informatie over de particuliere thuiszorg? Neem dan gerust contact op via de website.

 

Zelfredzaamheid vergroten met thuiszorg particulier

Als integere en betrouwbare zorgspecialist zet Tzorg zich in meer dan 315 gemeenten in Nederland in om mensgerichte thuiszorg particulier te leveren. Actief denken wij met u mee om passende en persoonlijke ondersteuning te bieden, zodat u zelfredzaam bent in uw vertrouwde omgeving. De taken van onze thuiszorg particulier zijn dan ook divers, van strijken en stofzuigen tot boodschappen doen. Met persoonlijke aandacht en een glimlach gaan onze collega’s iedere dag op pad om mensen te helpen hun eigen thuis aangenaam te maken.

 

Thuiszorg particulier aanvragen

Met iets meer hulp in het huishouden blijft u aangenaam thuis wonen. U bepaalt zelf welke ondersteuning u aanvullend wilt ontvangen. Extra ondersteuning afnemen kan al vanaf 15 minuten. Deze tijd komt boven op het bestaande zorgmoment. Per uur betaalt u in 2024 € 39,00 (excl. 9% btw), dus voor minder dan € 10 mag u al rekenen op de nodige assistentie bij de boodschappen, kleding wassen en opvouwen of de hobbykamer, berging op zolder opruimen. Ook maken wij graag met u een ommetje of spelen samen een spelletje.

 

Meer informatie over particuliere thuiszorg aanvragen bij Tzorg

Met heldere communicatie en nauwe samenwerking met u en uw omgeving zorgen wij ervoor dat u aangenaam in uw woning kunt blijven wonen. Vraag nu vrijblijvend meer informatie over onze particuliere thuiszorg aan of ontvang een indicatie voor de duur van uw zorg en de kosten daarvan. Daarna kunt u daarvoor een aanvraag indienen.