Particuliere zorg aan huis

Bent u op zoek naar particuliere zorg aan huis? Tzorg biedt de hulp in de huishouding die u nodig heeft. Vraag nu meer informatie aan.

 

Betrouwbare particuliere zorg aan huis van Tzorg

Het vooruitzicht om naar een verzorgings- of verpleeghuis te moeten verhuizen, is voor veel ouderen geen prettige gedachte. Tzorg biedt daarom particuliere zorg aan huis, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde leefomgeving kunt blijven wonen. 

Met de jaren wordt het mogelijk steeds lastiger om huishoudelijke taken uit te voeren. Tzorg biedt hulp in de huishouding met vaste thuishulpen, waardoor u een band opbouwt met een vertrouwd gezicht uit de buurt. Meer informatie over onze particuliere zorg aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

In uw comfortabele leefomgeving dankzij de juiste particuliere zorg aan huis

Als betrokken en integere specialist in de thuiszorg biedt Tzorg in meer dan 315 gemeenten in Nederland haar diensten aan. Het takenpakket van de particuliere zorg aan huis die Tzorg biedt is zeer uiteenlopend: van de badkamer reinigen tot het beddengoed verschonen, van de boodschappen doen tot strijken en stofzuigen. Samen met u bekijken we welke particuliere zorg aan huis nodig is in uw situatie.

 

Meer dan alleen particuliere zorg aan huis

Onze particuliere zorg aan huis bestaat uit het schoon en leefbaar maken van uw woning. Wij verzorgen echter meer dan alleen begeleiding bij huishoudelijke klussen. Zo is er altijd plek voor een praatje bij een kopje koffie. De persoonlijke aandacht die onze vaste thuishulpen leveren, maken hét verschil. Hierdoor voelt de thuishulp meteen aan als het wellicht iets minder goed met u gaat en er andere zorgverlening moet worden ingezet. Dat kan voor u een prettige gedachte zijn. 

 

Vraag meer informatie aan over particuliere hulp van Tzorg

Als ervaren en betrokken specialist werkt Tzorg aan manieren om persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen, zodat ze zich zoveel mogelijk zelfredzaam voelen in de maatschappij. Wilt u meer informatie over de particuliere hulp die Tzorg biedt? Vraag dan gerust om meer informatie of ontvang een indicatie van tijd en uren, en meld u aan voor onze dienst.