Particuliere mantelzorg

Zoekt u particuliere mantelzorg? Met Tzorg haalt u professionele zorg in huis. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Particuliere mantelzorg door de professionals van Tzorg

Zoekt u voor uzelf of een van uw dierbaren hulp ondersteuning in de huishouding? De particuliere mantelzorg van Tzorg biedt uitkomst. Op het moment dat zorg en ondersteuning voor een langere periode noodzakelijk zijn, kan dit een zware belasting voor de mantelzorger vormen. Met de mantelzorg van Tzorg ontvangt u begeleiding op maat, zodat u zo zelfstandig mogelijk in uw eigen leefomgeving kunt wonen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze mantelzorg of meld u nu direct aan.

 

Particuliere mantelzorg aanvragen bij Tzorg

Om mantelzorg van Tzorg te ontvangen, kiest u zelf welke ondersteuning u nodig heeft, zoals ramen of gordijnen wassen, boodschappen doen of sociale activiteiten. Hiervoor dient u een aanvraag in bij Tzorg. Een indicatie voor extra ondersteuning aanvragen kan gewoon online. 

Wilt u advies over welke zorg bij u past? En vraagt u zich u af hoe de mantelzorg eraan kan bijdragen dat u of uw naaste zelfstandig in huis kan blijven wonen? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Daarna stellen wij een geschikte zorgindicatie vast, met daarin het aantal uren zorg en bijkomende kosten. Zo ontvangt u snel de juiste particuliere mantelzorg die naadloos past bij uw situatie.

 

Particuliere mantelzorg in heel Nederland

Tzorg is een integere, mensgerichte organisatie die particuliere mantelzorg biedt in maar liefst 315 gemeenten in Nederland. Samen met de gemeenten verzorgen wij professionele particuliere mantelzorg en zijn wij in brede zin inzetbaar. Van boodschappen doen tot het meehelpen met het opruimen van spullen in uw woning, Tzorg neemt al deze mantelzorgtaken graag van u over. Zo ontzorgen wij de mantelzorger(s), terwijl u niets inboet aan persoonlijke aandacht.

 

Kosten van particuliere mantelzorg

De kosten van de mantelzorg van Tzorg bedragen €39,00 (incl. btw) per uur, ongeacht welke aanvullende taken u bij ons aanvraagt. Heeft u maar weinig ondersteuning nodig? Dan is het goed om te weten dat u al vanaf 15 minuten extra ondersteuning kunt afnemen wanneer u al cliënt bij Tzorg bent. De kosten van de mantelzorg kunnen dan dus op minder dan € 10 uitkomen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de particuliere mantelzorg van Tzorg.