Ben je (even) niet in staat of vind je het lastig om jouw geldzaken en administratieve zaken zelf bij te houden? Dan vind je het wellicht prettig om hulp bij geldzaken te krijgen. Tzorg is er om je hierbij te ondersteunen. We begrijpen dat je jouw administratieve zaken soms niet goed kunt overzien. Dit zien wij bijvoorbeeld regelmatig bij ouderen, mensen met psychische klachten of bij mensen met een verstandelijke beperking. Met onze hulp bij geldzaken brengen wij jouw financiële zaken (weer) op orde. We creëren samen met je overzicht, een geordende administratie en duidelijkheid.

Orde en overzicht met onze hulp bij geldzaken

Tzorg ondersteunt en begeleidt mensen bij het zo zelfstandig mogelijk leiden van hun leven. Als je het lastig vindt om jouw administratie, geldzaken en/of post te begrijpen en bij te houden, is dat heel onprettig. Met onze hulp bij geldzaken zorgen we ervoor dat jouw financiële zaken (weer) overzichtelijk worden. Dit zorgt bij jou voor rust.

Tzorg streeft ernaar om het voor mensen thuis aangenaam te maken. Dit doen we in 298 gemeenten. Ook bij je in de buurt. We bieden op een persoonlijke wijze begeleiding, waaronder hulp bij geldzaken, en huishoudelijke hulp. Jouw situatie staat op zichzelf, wij passen onze dienstverlening daarom aan op jouw unieke persoonlijke omstandigheden. Het verhogen van jouw zelfredzaamheid en zelfstandigheid is ons uitgangspunt.

Hulp bij geldzaken en meer

Wil je graag extra ondersteuning om jouw dagelijkse leven net wat gemakkelijker te maken? Bijvoorbeeld hulp bij geldzaken, het leggen van sociale contacten, ondersteuning bij het indelen van jouw dagen of regelmaat. Wij helpen mensen die bijvoorbeeld aan het herstellen zijn na een ziekte, mensen met mentale klachten of die de laatste tijd steeds meer vergeten, mensen met een handicap of een andere specifieke situatie.

Tzorg begeleidt je graag, of dat nu met hulp bij geldzaken is of iets anders. Onze ervaren begeleiders zijn jouw bekende én vertrouwde gezicht aan huis. Met persoonlijke aandacht helpen ze je verder.

Aanvraag van hulp bij geldzaken

Hulp bij geldzaken valt onder onze begeleiding bij zelfredzaamheid. Wil je hiervoor graag in aanmerking komen? Je kunt via het Wmo-loket van jouw gemeente een indicatie aanvragen voor hulp bij geldzaken. De ondersteuning van Tzorg valt namelijk onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Na jouw aanvraag beoordeelt de gemeente of je een indicatie voor hulp bij geldzaken krijgt. Voor hulp bij geldzaken via de Wmo betaal je alleen een eigen maandelijkse bijdrage van €20,60, ongeacht jouw inkomen. De hoogte van de eigen bijdrage is voor alle Nederlandse burgers gelijk. Je ontvangt de rekening voor de eigen bijdrage via het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
  • Een betrokken hulp
  • Wijkgericht: altijd dichtbij
  • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

  • Kies de hulp die je nodig hebt

    Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

    Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

  • Bereken jouw Wmo-indicatie

    Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

    Bereken jouw Wmo-indicatie

    Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

    Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

    Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

    Ik heb een medische beperking.

    Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

    Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

    scroll verder
  • Ga naar het Wmo-loket

    Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

  • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

    Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

    Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.