Wmo begeleiding thuis

Uw gemeente wil net als u dat u zo lang -als mogelijk is- zelfstandig thuis kunt blijven wonen. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) maakt dit gelukkig mogelijk. De Wmo vergoedt Wmo begeleiding. Met de ondersteuning van Tzorg kunt u thuis zelfstandig wonen mét Wmo begeleiding. Onze hulp bestaat bijvoorbeeld uit ondersteuning bij het huishouden, individuele begeleiding, ondersteuning bij uw dagindeling of het vergroten van uw sociale kring.

Met onze persoonlijke huishoudelijke hulp en individuele begeleiding maken wij thuis wonen (weer) aangenaam en langer mogelijk. Wie woont er niet het liefste gewoon lekker thuis, in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving?

De huishoudelijke hulp aan huis van Tzorg bestaat bijvoorbeeld uit schoonmaak, stofzuigen, dweilen, de afwas doen en het beddengoed verschonen. Maar we bieden meer dan dat. Zo kunt u ook hulp van ons ontvangen bij bijvoorbeeld uw administratie en kunnen we samen zorgen dat u (weer) meer sociale contacten krijgt en leuke activiteiten buiten de deur kunt doen.

 

Wmo begeleiding op persoonlijke wijze

Bent u op leeftijd, heeft u een beperking, een psychische aandoening of herstelt u thuis na ziekte of een operatie? Dan staat Tzorg voor u klaar. Uw zelfstandigheid vergroten, daar draait het om bij ons. Daarbij kijken wij altijd zorgvuldig naar uw persoonlijke situatie, uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen ervoor dat u (waar mogelijk altijd) hulp krijgt van dezelfde thuishulp. Wij vinden een persoonlijke werkwijze en dus een vertrouwd gezicht aan uw voordeur essentieel.

Lees meer over Lees meer over begeleiding bij zelfredzaamheid

 

Méér dan alleen begeleiding Wmo

Onze thuishulpen en begeleiders die Wmo begeleiding mogelijk maken, vinden het belangrijk om tijd te maken voor een praatje en een fijn, goed gesprek. Of, indien daar behoefte aan is, een luisterend oor voor u te zijn. Méér dan alleen de reguliere Wmo begeleiding dus.
Wij bieden naast onze algemene ondersteuning extra diensten aan, diensten die uw leven aangenamer of comfortabeler maken. Denk aan een maaltijdenservice, tuinonderhoud en het regelen van hulp- en verpleegartikelen.

Tzorg levert in ruim 300 gemeenten door heel het land hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. Dit doen wij bij mensen thuis, waarschijnlijk ook in uw buurt!

Bekijk of wij ook in uw wijk zorg leveren

 

Indicatie Wmo begeleiding aanvragen

Heeft u interesse in Wmo begeleiding vanuit Tzorg? Voor Wmo begeleiding vraagt u eenvoudig een indicatie aan bij uw gemeente, bij het Wmo-loket. Begeleiding Wmo van Tzorg wordt geheel vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Vandaar dat een indicatie verplicht is. Uw gemeente beoordeelt uw aanvraag. Als deze is goedgekeurd, starten we met onze Wmo begeleiding. U betaalt hiervoor alleen de wettelijke en verplichte eigen bijdrage van €20,60 per maand. Dit bedrag is voor alle mensen in Nederland gelijk. De maandelijkse rekening voor de eigen bijdrage van €20,60 ontvangt u van het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Meer informatie? Neem contact met ons op