Thuiszorg Utrecht met toewijding en betrokkenheid

Thuiszorg Utrecht nodig? Bijvoorbeeld om toch langer zelfstandig te blijven in uw eigen woning in de Domstad? Tzorg helpt ouderen in heel Nederland en dus ook in Utrecht om zelfstandig te blijven wonen. In uw omgeving die zo vertrouwd en fijn voelt. Wij zetten ons met thuiszorg Utrecht vol toewijding en betrokkenheid in. Daar mag u op rekenen, net als op de persoonlijke aandacht die wij zo belangrijk vinden. Dat is ook een reden dat onze betrokken thuiszorgmedewerker voor u een vast gezicht wordt. De invulling van thuiszorg Utrecht gaat bovendien gepaard met een luisterend oor en een gezellig praatje.

Thuiszorg Utrecht in uw wijk

Thuiszorg Utrecht is via Tzorg in iedere wijk beschikbaar. Het maakt niet uit of u in Overvecht woont of in de wijk Leidsche Rijn. Uw vaste hulp komt bovendien uit uw eigen buurt. Dat maakt het nog vertrouwder en fijner om zelfstandig in uw huis te blijven wonen. Wij zijn zorgspecialist en bekijken samen met u, of met uw mantelzorger, welke thuiszorg Utrecht er nodig is. Misschien zijn er huishoudelijke werkzaamheden die u nog wel kunt doen of waar hulp bij nodig is. Daar zijn wij voor, met optimale thuiszorg Utrecht op basis van maatwerk.

Persoonlijke kennismaking voor thuiszorg Utrecht

Voordat de thuiszorg van start gaat, is er sprake van een persoonlijke kennismaking. Onze zorgcoördinator komt daarom bij u langs. De vaste thuishulp gaat u vervolgens helpen met het huishouden. Uiteraard zoals u het gewend bent, want wij houden rekening met uw leefgewoonten en wensen. Er komt ook een ondersteuningsplan waarin de hulp duidelijk staat omschreven. Zo weten u en de thuishulp altijd wat de afspraken zijn.

Zorgindicatie voor aanvraag thuiszorg in Utrecht

Er is een zorgindicatie nodig voor thuiszorg Utrecht en die vraagt u aan bij de gemeente Utrecht. Er geldt daarvoor een eigen bijdrage die het CAK in rekening brengt. U ontvangt van Tzorg verder geen rekening voor thuiszorg Utrecht. De gemeente handelt dat namelijk met ons af.

Direct thuishulp

Vraag direct thuiszorg in Utrecht aan bij Tzorg via het aanvraagformulier. Of bel voor meer informatie. Thuiszorg door Tzorg is snel geregeld.