Thuiszorg Nijmegen met persoonlijke aandacht

Wilt u zolang mogelijk zelfstandig in uw huis in Nijmegen blijven wonen, maar ondervindt u problemen met het bijhouden van huishoudelijke werkzaamheden? Tzorg maakt het mogelijk dat u gewoon thuis blijft wonen in uw historische stad, omgeven door een prachtige natuur. Onze service thuiszorg Nijmegen voorziet in een vaste hulp. Onze zorg is landelijk beschikbaar, maar wij werken op wijkniveau. Dat betekent dat er thuiszorg Nijmegen in uw eigen woonwijk beschikbaar is, zoals in Hengstdal en Hunnerdal. Of in Galgenveld en Bottendaal, net als in het stadscentrum en in andere wijken van Nijmegen.

 

Thuiszorg Nijmegen op basis van maatwerk

Tzorg is zorgspecialist en voorziet met thuiszorg Nijmegen onder meer in huishoudelijke ondersteuning. Zo helpen wij ouderen als u om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Het liefst zelfs zolang mogelijk. Naast de huishoudelijke ondersteuning zijn wij eveneens actief op het gebied van individuele begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat u zich ook met thuiszorg Nijmegen thuis blijft voelen in uw eigen huis. Daarom regelen wij een vaste thuiszorghulp die bovendien bij u uit de buurt komt. Er is daarbij tijd en aandacht voor een gezellige praatje.

Heeft u snel thuiszorg Nijmegen nodig? Tzorg kan snel schakelen. Dat is wel zo fijn, want zo bent u snel aan de beurt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Thuiszorg Nijmegen met zorgindicatie

De gemeente Nijmegen is de instantie die over de zorgindicatie gaat. Als u nog geen zorgindicatie heeft, mag u altijd eerst contact opnemen met Tzorg. Wij wijzen u graag de weg en informeren u uitgebreid over onze werkwijze en diensten.

Na afgifte van de zorgindicatie is er vanaf dat moment al thuiszorg Nijmegen beschikbaar. Onze zorgcoördinator komt bij u langs om alles met u door te nemen. Of met u als mantelzorger. Om onduidelijkheden te voorkomen voor alle partijen komt er een ondersteuningsplan. Dit plan komt bij u thuis te liggen en omvat onder meer een omschrijving van de werkzaamheden.

Heeft u of uw familielid voor korte tijd of lange tijd thuiszorg Nijmegen nodig? Neem contact op met Tzorg voor meer informatie. Of regel direct de aanmelding voor thuiszorg in Nijmegen. Wij hebben hier een aanvraagformulier voor beschikbaar.