Woon je fijn in jouw eigen huis in Limburg, maar ben je niet meer in staat om het huishouden te doen? Je staat er niet alleen voor, want Tzorg voorziet ook in thuiszorg in de zuidelijkste provincie van het land. Je hoeft niet weg uit jouw eigen huis, maar blijft er met onze hulp fijn wonen. Gewoon in Limburg, in jouw gemeente waar het zo vertrouwd voelt. Dat vertrouwde gevoel blijf je houden met thuiszorg Limburg, want je krijgt een vaste hulp toegewezen. Een hulp die zelfs uit jouw eigen buurt komt en toegewijd en betrokken is. Zo mag je rekenen op een gezellige kletspraatje en biedt onze hulp je ook een luisterend oor.

Direct thuiszorg Limburg

Tzorg biedt je meerdere voordelen als het gaat om thuiszorg Limburg. Zo werken wij snel en is er op korte termijn hulp voor je beschikbaar. Thuiszorg Limburg is voor een lange periode mogelijk, maar ook voor een korte tijd. Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd voorop. Wij willen graag dat je in jouw eigen huis blijft wonen op een manier die je bent gewend. Daarom komt onze zorgcoördinator ook persoonlijk bij je langs om kennis te maken en om te kijken welke hulp je nodig hebt. Dat gaat natuurlijk in overleg met je of met jouw familie of mantelzorger. De afspraken komen in een zorgplan te staan.

Eigen bijdrage voor thuiszorg Limburg

Er is voor thuiszorg Limburg een eigen bijdrage verschuldigd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze hoef je niet aan ons te betalen, maar aan het CAK. Je krijgt van ons geen rekening toegezonden voor thuiszorg Limburg. Jouw eigen gemeente in Limburg betaalt onze rekening. Heb je nog geen zorgindicatie aangevraagd bij jouw gemeente? Je kunt alvast contact met ons opnemen. Wij informeren je graag verder. Op het moment dat jouw zorgindicatie is vastgesteld door de gemeente starten wij direct met thuiszorg. Bij een verandering in omstandigheden passen wij het zorgplan aan. Er vindt dan ook regelmatig een evaluatie plaats.

Direct aanmelden voor thuiszorg Limburg? Doe de postcodecheck en vul het aanvraagformulier in. Of neem contact op met Tzorg als je nog vragen heeft en meer informatie wenst.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
 • Een betrokken hulp
 • Wijkgericht: altijd dichtbij
 • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

 • Kies de hulp die je nodig hebt

  Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

  Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

 • Bereken jouw Wmo-indicatie

  Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

  Bereken jouw Wmo-indicatie

  Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

  Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

  Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

  Ik heb een medische beperking.

  Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

  Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

  scroll verder
 • Ga naar het Wmo-loket

  Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

 • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

  Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

  Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.