Thuishulp

Blijf zo lang mogelijk van uw eigen huis genieten dankzij thuishulp van Tzorg. Betrokken thuishulpen of begeleiders helpen u met de dagelijkse gang van zaken.

 

Persoonlijke thuishulp van Tzorg

Zo lang mogelijk van uw eigen thuis kunnen genieten, is belangrijk. Wanneer dit door ziekte of de leeftijd moeilijker gaat, is het prettig om passende thuishulp te ontvangen. U kunt in dat geval terecht bij Tzorg. Wij begrijpen waar u of uw dierbare behoefte aan heeft: een fijne, schone en verzorgde thuisomgeving. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) bieden wij thuiszorg hulp die inspeelt op uw behoeften.

 

Op maat gemaakte thuiszorg hulp

Tzorg is actief in meer dan 315 gemeenten in Nederland. Dankzij onze integere en persoonlijke werkwijze lukt het ons altijd om thuishulp te bieden die bij u past. Het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen, waarbij wij graag meedenken en u zo de meest persoonlijke thuiszorg hulp bieden. Onze hulp voor ouderen thuis neemt talloze vormen aan, van het verzorgen van de was tot boodschappen doen of het gezellig houden in huis. Onze collega’s zetten alles op alles om uw persoonlijke omgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Hoe komt u in aanmerking voor thuishulp?

Tzorg werkt vanuit de Wmo. Om in aanmerking te komen voor onze thuishulp dient u eerst een aanvraag in bij het Wmo-loket van uw gemeente. Samen met uw gemeente bekijkt u welke thuishulp u nodig heeft, waarna u een persoonlijke zorgindicatie krijgt. Vervolgens kunt u bij Tzorg terecht voor de invulling van deze thuishulp. Onze betrokken collega’s zorgen voor de rest. Voor deze zorg betaalt u enkel de wettelijk bepaalde eigen bijdrage van €20,60 per maand. Dat bedrag geldt voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of inkomen, en wordt in rekening gebracht door het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Heeft u tijdelijk iets meer hulp nodig in het huishouden? Dan kunt u gemakkelijk uw bestaande zorg uitbreiden. Dat kan al vanaf 15 minuten, die boven op uw vaste zorgmoment komt. We bespreken graag met u wat u nodig heeft denk aan ramen wassen, boodschappen of opruimen en komen met passend advies voor uw situatie.

 

Meer zelfredzaamheid met Tzorg

Als betrouwbare en betrokken zorgspecialist doet Tzorg er alles aan om uw zelfredzaamheid te vergroten. Wij zijn er daarom voor iedereen, wat uw hulpvraag ook is. Zo verzorgen wij hulp voor ouderen thuis, maar ook tijdelijke ondersteuning tijdens ziekte. Wij kijken graag naar manieren waarop we u het beste kunnen ondersteunen in uw dagelijks leven. Vraag vrijblijvend naar meer informatie of meld u direct aan.