Privé zorg aan huis

Zoekt u privé zorg aan huis? Tzorg levert professionele huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding op maat. Vraag nu meer informatie aan.

 

Privé zorg aan huis met Tzorg

Bij het ouder worden wil vrijwel iedereen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Het kan echter gebeuren dat het u niet meer lukt om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren. Tzorg biedt daarom privé zorg aan huis. Met een vertrouwd en bekend gezicht vergroten wij de zelfredzaamheid van mensen, met name ouderen en chronisch zieken. Meer informatie over onze privé zorg aan huis? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via de website van Tzorg.

 

De juiste privé zorg aan huis voor langer wonen in uw eigen woning

Tzorg levert als betrouwbare en integere zorgspecialist in meer dan 315 gemeenten in Nederland privé zorg aan huis. Zo kunt u begeleiding ontvangen voor het beddengoed verschonen, de badkamer hygiënisch fris maken, strijken en stofzuigen of de boodschappen doen. Samen met u bekijken we welke privé zorg aan huis voor u geschikt is. Tzorg werkt met een vaste thuishulp, zodat u altijd een vertrouwd en bekend gezicht in huis heeft. Zo bouwt u een persoonlijke band op met een praatje bij de koffie. Ook heeft de thuishulp in de gaten wanneer het iets minder goed met u gaat. In dat geval kan de hulp andere zorgorganisaties inschakelen om de juiste zorg te verlenen.

 

Aanvraag en kosten van privé zorg aan huis van Tzorg

Voor het leveren van privé zorg aan huis heeft u een indicatie nodig via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze zorgindicatie vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij stellen vervolgens vast welke zorg noodzakelijk is zodat u zelfstandig in huis kunt blijven wonen. Nadat de indicatie is afgegeven, kan Tzorg aan de slag met het leveren van zorg aan huis. De rekeningen worden door de gemeente voldaan. U betaalt alleen een maandelijkse wettelijke eigen bijdrage van €20,60.

Bent u particulier verzekerd en wilt u uw bestaande zorg uitbreiden? Dat kan bij Tzorg. Kies welke taken wij voor u in het huishouden mogen uitvoeren en blijf langer comfortabel thuis wonen.

 

Neem contact op met Tzorg voor meer informatie

Vraagt u zich af hoe de huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding in uw situatie eruit komt te zien? Neem dan gerust contact op met Tzorg voor meer informatie over onze werkzaamheden.