Mis je structuur in jouw dagindeling? Ben je het overzicht kwijt? Of heb je hulp nodig meer grip op jouw dagelijks leven te krijgen? De begeleiders van Tzorg helpen om regie te krijgen en behouden over jouw dagindeling.

Waarom begeleiding bij zelfredzaamheid helpt bij jouw dagindeling

Het gevoel om geen controle te hebben over jouw dagelijks leven kan erg vervelend zijn. Het kan zijn dat je jouw zaken blijft uitstellen, gebrek aan voldoening ervaart of zelfs moeite heeft om in slaap te vallen en/of door te slapen. Een dagindeling zonder structuur kost veel energie omdat jouw lichaam en geest continu moeten schakelen en aanpassen aan een nieuwe situatie. Begeleiding bij jouw zelfredzaamheid helpt om overzicht (terug) te krijgen. Onze vakkundige begeleiders kijken samen met je naar jouw dagindeling en ondersteunen met het creëren van regelmaat en dagstructuur. Zij trainen deze nieuwe vaardigheden of handelingen met u, zodat je meer grip krijgt op jouw dagelijks leven.

Voordelen van begeleiding dagindeling van Tzorg.

Tzorg is een landelijke zorgspecialist en zorgt in 298 gemeenten dat mensen zich aangenaam thuis voelen. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht door een vaste begeleider uit jouw buurt. Onze zorgcoördinator houdt daarnaast contact met je en jouw begeleider om te kijken of de ondersteuning ook in de praktijk werkt en stelt waar nodig bij.

Tzorg levert begeleiding bij jouw dagindeling, ouderenzorg en huishoudelijke ondersteuning op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Het aanvragen van een Wmo-indicatie voor begeleiding dagindeling

Om begeleiding bij jouw dagindeling te krijgen heb je een Wmo-indicatie nodig. Het Wmo-loket of het sociale wijkteam van jouw gemeente helpt je bij de aanvraag van de indicatie en geef je informatie over de Wmo. De gemeente doet daarna onderzoek naar jouw persoonlijke situatie en kijkt naar wat je zelf nog kan of waar mensen uit jouw netwerk je eventueel bij kunnen helpen. Blijkt uit dat onderzoek dat je ondersteuning bij jouw dagindeling nodig heeft? Dan krijg je een indicatie voor begeleiding vanuit de Wmo. Je geeft vervolgens bij de gemeente aan door welke zorgaanbieder je begeleiding bij jouw dagindeling wilt ontvangen en daarna neemt de zorgaanbieder contact met je op.

Wil je meer informatie over het aanvragen van de Wmo-indicatie of hulp bij jouw aanvraag? Wij helpen je graag! Belmail ons of laat jouw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
 • Een betrokken hulp
 • Wijkgericht: altijd dichtbij
 • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

 • Kies de hulp die je nodig hebt

  Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

  Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

 • Bereken jouw Wmo-indicatie

  Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

  Bereken jouw Wmo-indicatie

  Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

  Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

  Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

  Ik heb een medische beperking.

  Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

  Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

  scroll verder
 • Ga naar het Wmo-loket

  Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

 • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

  Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

  Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.