Tzorg levert in 298 gemeenten door heel het land hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. Zo helpen wij bij mensen thuis met de schoonmaak, opruimen, beddengoed verschonen, strijken en ramen zemen. Maar Tzorg doet meer dan alleen huishoudelijke taken. Wij bieden tevens ondersteuning en begeleiding bij bijvoorbeeld jouw financiële administratie, het regelen van jouw digitale zaken, het aangaan van sociale contacten en hulp bij jouw dagstructuur.

Wil je ondersteuning ontvangen van Tzorg? Dan dien je een indicatie aan te vragen. Een indicatie aanvragen Wmo doe je bij jouw gemeente.

Indicatie aanvragen bij het Wmo-loket

Voor hulp vanuit Tzorg kun je een indicatie aanvragen. Dit doe je bij het Wmo-loket van jouw gemeente. Onze zorg valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt daarom vergoed vanuit de Wmo, een indicatie is om deze reden verplicht.

Jouw gemeente bekijkt jouw indicatie-aanvraag. Als de aanvraag is geaccordeerd, kunnen wij onze zorg starten. Je betaalt hiervoor een eigen bijdrage van € 20,60 per maand. Dit bedrag is voor alle Nederlandse burgers gelijk en is wettelijk vastgelegd op 01-01-2024. De rekening voor jouw eigen bijdrage ontvangt je van het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Persoonlijke aandacht

Onze medewerkers zijn betrokken en vinden het belangrijk om tijd vrij te maken voor een praatje, een goed gesprek of, indien je daar behoefte aan heeft, om een luisterend oor voor je te zijn. Tzorg hecht er veel belang aan dat je (waar mogelijk altijd) hulp krijgt van dezelfde begeleider. Een persoonlijke werkwijze staat voor ons voorop, en dus ook een bekend, vertrouwd gezicht bij je thuis.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
 • Een betrokken hulp
 • Wijkgericht: altijd dichtbij
 • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

 • Kies de hulp die je nodig hebt

  Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

  Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

 • Bereken jouw Wmo-indicatie

  Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

  Bereken jouw Wmo-indicatie

  Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

  Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

  Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

  Ik heb een medische beperking.

  Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

  Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

  scroll verder
 • Ga naar het Wmo-loket

  Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

 • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

  Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

  Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.