Ben je slecht ter been, ziek of heb je om een andere reden moeite met het uitvoeren van huishoudelijke taken? Dan is het altijd mogelijk om hulp in te schakelen. Wanneer er naar hulp in de huishouding gezocht wordt, kun je het beste aankloppen bij jouw gemeente. Op deze manier wordt een groot deel van jouw zorg vergoed. Tzorg werkt samen met gemeenten in heel Nederland. Zo kunnen wij je altijd en overal voorzien van gepersonaliseerde zorg. Wordt er dus door jou of door een naaste naar hulp in de huishouding gezocht? Meldt je dan vooral aan bij Tzorg, want wij staan graag voor je klaar.

Jouw zorgvraag en indicatie

Zoek je naar hulp in de huishouding gezocht? Dan zul je eerst met jouw gemeente overleggen over de zorg die je nodig hebt. De gemeente beoordeelt of je recht heeft op ondersteuning en zorgt vervolgens voor een passende indicatie. Welke huishoudelijke taken kun je niet meer zelf uitvoeren en welke hulp past het beste bij jouw situatie? Zodra deze indicatie rond is, ben je meer dan welkom om Tzorg in te schakelen. Neem contact met ons op, zodat er nooit lang naar hulp in de huishouding gezocht hoeft te worden. Zo helpen wij je met de dagelijkse schoonmaaktaken, jouw was en de boodschappen.

Huishoudelijke hulp gevraagd: wat zijn de kosten?

Als er naar hulp in de huishouding gezocht wordt, is de belangrijkste vraag natuurlijk hoeveel dit zal kosten. Heb je huishoudelijke hulp gezocht particulier opgelost? Dan zijn alle kosten voor eigen rekening. Doe je een aanvraag bij de gemeente, dan hoef je enkel een eigen bijdrage te betalen. Deze bedraagt €20,60 per maand. Doordat Tzorg nauw samenwerkt met talloze gemeenten in Nederland, ben je altijd in staat om betaalbare hulp te vinden. Kortom: wordt er door je of door een dierbare naar hulp in de huishouding gezocht? Klop dan vooral eens aan bij Tzorg. Wij kunnen je altijd adviseren en jouw aanvraag bij de gemeente in goede banen leiden.

7,6
Vertrouwen in onze thuishulp
 • Een betrokken hulp
 • Wijkgericht: altijd dichtbij
 • ISO 9001 gecertificeerd
Rating

Wil jij individuele begeleiding? Dit zijn de stappen.

 • Kies de hulp die je nodig hebt

  Wil je graag individuele begeleiding? Maar weet je nog niet welke hulp bij jou past?

  Bekijk wat Tzorg voor jou kan doen

 • Bereken jouw Wmo-indicatie

  Kom er achter of je in aanmerking komt voor de hulp die je wenst.

  Bereken jouw Wmo-indicatie

  Beantwoord onderstaande vragen en bekijk of je recht hebt op een Wmo-indicatie.

  Ik heb hulp nodig bij grote of kleine huishoudelijke taken omdat ik deze zelf niet meer kan.

  Ik kan beperkt of niet meedoen in de samenleving.

  Ik heb een medische beperking.

  Ik heb langdurige zorg nodig en onvoldoende mogelijkheden om dit zelf op te lossen.

  Zoek de gegevens van jouw gemeente om hulp aan te vragen via de Wmo.

  scroll verder
 • Ga naar het Wmo-loket

  Om je aan te melden heb je een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via jouw gemeente vraag je de gewenste hulp aan bij het Wmo-loket.

 • Kies een zorgorganisatie in jouw gemeente

  Jouw gemeente neemt contact met je op over een Wmo-indicatie. Je hoort dan of je in aanmerking komt voor hulp, welke soort hulp en hoeveel uur per week. Vervolgens kies je zelf uit een van de zorgorganisaties in jouw gemeente.

  Kies je voor Tzorg, dan meldt de gemeente je aan. Daarna neemt Tzorg contact met je op.

Heb je een vraag?

Dan nemen we graag contact met je op om je verder te helpen. Dit doen we via de mail of telefonisch, wat jouw voorkeur heeft.