Huishoudelijke hulp Rotterdam: vertrouwd met hetzelfde gezicht

Huishoudelijke hulp Rotterdam nodig? Wilt u thuis blijven wonen in uw geliefde havenstad, maar lukt het niet meer met de huishouding? In dat geval biedt de service van Tzorg voor huishoudelijke hulp Rotterdam uitkomst. U mag bij ons rekenen op een vaste huishoudelijke hulp Rotterdam, zodat u steeds hetzelfde gezicht ziet. Door deze werkwijze die voor u en ons belangrijk is, bent u verzekerd van betrokkenheid. Bovendien is er zo sprake van optimale persoonlijke aandacht. Onze huishoudelijke hulp Rotterdam heeft altijd een luisterend oor en maakt ook gezellig een praatje. Uiteraard zonder dat de huishoudelijke werkzaamheden daaronder lijden.

Betrokken huishoudelijke hulp Rotterdam in uw wijk

Tzorg mag dan een landelijke organisatie zijn, wij werken wijkgericht. Dat vergroot de betrokkenheid van onze medewerkers bij het werk als huishoudelijk hulp in Rotterdam. U blijft op deze manier fijn in uw eigen huis wonen. Een schoon huis op de manier die u gewend bent. Wij kijken naar welke hulp u nodig heeft en bespreken dat samen met u, of met uw mantelzorger.

Huishoudelijke hulp vanuit de Wmo

De Wmo voorziet in de mogelijkheid om op basis van een zorgindicatie huishoudelijke hulp Rotterdam te krijgen. Tzorg zorgt ervoor dat er bij u steeds een vertrouwd gezicht langskomt voor de schoonmaak. Er is wel eerst een indicatie nodig via de gemeente. Daar helpen wij u graag bij door u de weg te wijzen en u daarover te informeren. Voor een huishoudelijke hulp Rotterdam betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. U betaalt ons verder niets, want daar zorgt de gemeente voor.

Kennismaking in Rotterdam en zorgplan opstellen

Wij hechten waarde aan een persoonlijke kennismaking met u. Daarom komt er een zorgcoördinator bij u thuis. Na de vaststelling van de zorgindicatie komt onze huishoudelijke hulp Rotterdam u in huis helpen. Uiteraard houden wij rekening met uw voorkeuren. Er komt een ondersteuningsplan waarin de te verrichten werkzaamheden staan vermeld. Dat is dan voor u en voor onze huishoudelijke hulp Rotterdam duidelijk. Uw leefgewoonten en wensen vormen overigens het uitgangspunt. Zo blijft u vertrouwd en fijn wonen in uw eigen huis.

Direct huishoudelijke hulp in Rotterdam nodig? Neem meteen contact op.