Huishoudelijke hulp Den Haag om zelfstandig te blijven wonen

Heeft u moeite met de huishoudelijke klusjes, maar wilt u niet uit uw eigen omgeving weg? Tzorg helpt u zelfstandig te blijven wonen in uw eigen huis met huishoudelijke hulp Den Haag. Zo blijft u fijn in de buurt van het strand wonen. Onze service laat u als oudere langer zelfstandig thuis wonen in uw vertrouwde omgeving. Dat doen wij op een betrokken en toegewijde manier met persoonlijke aandacht voor u. Onze huishoudelijke hulp Den Haag voert in uw huishouden de nodige klussen uit, maar wel met een luisterend oor. Ook is er tijd voor een gezellig praatje.

Wijkgerichte huishoudelijke hulp Den Haag

Tzorg is een landelijke zorgspecialist en voorziet in wijkgerichte huishoudelijke hulp Den Haag. Wij zijn dus altijd dichtbij met huishoudelijke hulp Den Haag. Als het u niet meer lukt om zelf huishoudelijke taken te doen, doet onze hulp dat graag voor u. De persoonlijke aandacht van onze huishoudelijke hulp Den Haag maakt daarbij het onderscheid. Zo voelt het vertrouwd voor u als u telkens hetzelfde bekende gezicht ziet van uw hulp. Dat is ook belangrijk om fijn in uw eigen huis te blijven wonen.

Zorgindicatie Wmo voor huishoudelijke hulp van Tzorg

Huishoudelijke hulp Den Haag is bij Tzorg beschikbaar als u van de gemeente een zorgindicatie heeft gekregen. U mag eerst contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over het aanvraagproces van de zorgindicatie. Als die eenmaal is geregeld, komt onze huishoudelijke hulp direct bij u langs. Daarvoor vindt er eerst nog een persoonlijke kennismaking plaats met onze zorgcoördinator. Ook komt er een ondersteuningsplan met een beschrijving van de werkzaamheden. Zo weet u waar u aan toe bent net als onze huishoudelijke hulp Den Haag. Overigens is het ook mogelijk om als mantelzorger contact met ons op te nemen voor huishoudelijke zorg.

Eigen bijdrage huishoudelijke hulp Den Haag

De eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp is €20,60. U betaalt de eigen bijdrage via het CAK. U hoeft geen kosten rechtstreeks aan Tzorg te betalen. De gemeente betaalt ons.
Tzorg staat voor persoonlijke aandacht. Heeft u direct huishoudelijke hulp Den Haag nodig of op korte termijn? Neem vandaag nog contact op.