Huishoudelijke hulp Amsterdam met persoonlijke aandacht

Zoekt u een huishoudelijke hulp Amsterdam om langer zelfstandig thuis te blijven wonen? Tzorg is de zorgspecialist die ervoor zorgt dat u fijn thuis blijft wonen. Wij maken bovendien het onderscheid als het om huishoudelijke hulp Amsterdam gaat. U krijgt zorg op maat en de zekerheid van een vertrouwd gezicht. Dat betekent dat u een vaste huishoudelijke hulp Amsterdam krijgt toegewezen. Tzorg helpt ouderen om zelfstandig in de eigen omgeving te blijven wonen.

Tzorg voor huishoudelijke hulp Amsterdam

Wij weten dat het niet prettig is om iedere week een nieuw gezicht te zien. Dat is een reden waarom wij met een vaste huishoudelijke hulp Amsterdam werken. Daarmee maken wij al het onderscheid, maar er is meer. Onze medewerkers zijn zeer betrokken, hebben persoonlijke aandacht en bieden een luisterend oor. Bijvoorbeeld door tussendoor of tijdens de huishoudelijke werkzaamheden even een gezellig praatje te maken.

Hoe werkt het aanvragen van huishoudelijke hulp Amsterdam?

Heeft u of uw naaste huishoudelijke hulp nodig in Amsterdam? Dan neemt u contact op met Tzorg. U kunt zich direct aanmelden. Er is wel een zorgindicatie nodig van de gemeente Amsterdam vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Heeft u die nog niet, dan informeren wij u hier graag over. Er komt vanuit Tzorg een zorgcoördinator bij u langs om kennis te maken voordat de hulp begint. Dat vinden wij belangrijk.

Zorgindicatie gekregen? Dan kan de hulp van start

Onze huishoudelijk hulp Amsterdam gaat van start nadat u de zorgindicatie van de gemeente heeft gekregen. Het ondersteuningsplan geeft u of uw mantelzorger en onze huishoudelijke hulp duidelijkheid over de benodigde hulp. Het plan is overigens afgestemd op uw wensen en leefgewoonten. Zo blijft uw huis schoon op de manier die u gewend bent. Het ondersteuningsplan blijft in uw huis bewaard. Veranderen er omstandigheden? Dan is het plan uiteraard in overleg met u of met de mantelzorger aan te passen.

Wilt u nog meer informatie? Neem dan contact op met Tzorg. Wij staan voor u klaar. Het is ook mogelijk om direct ondersteuning te vragen voor huishoudelijke hulp Amsterdam.