Huishoudelijke hulp Alkmaar

Lukt het niet meer om zelfstandig de huishoudelijke taken in huis uit te voeren door ouderdom of ziekte? Tzorg levert huishoudelijke hulp in Alkmaar met persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij passen onze dienstverlening aan op uw situatie, zodat u zoveel mogelijk zelfredzaam bent in en rond het huis. Meer weten over huishoudelijke hulp in Alkmaar? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via de website

Vertrouwd en vlakbij: huishoudelijke hulp Alkmaar van Tzorg

Hoewel Tzorg huishoudelijke hulp en begeleiding biedt in meer dan driehonderd gemeentes in Nederland begrijpen wij als geen ander de noodzaak van kleinschalige begeleiding. U ontvangt daarom steeds huishoudelijke hulp van een vertrouwde thuishulp uit de buurt, zodat u een persoonlijke band in uw veilige woonomgeving kunt opbouwen. Samen met de coördinator voor huishoudelijke hulp in Alkmaar gaat u rond de tafel zitten om een schoonmaakplan op maat op te stellen. Veelvoorkomende taken van huishoudelijke hulp die wij leveren zijn stofzuigen, dweilen, helpen met het opruimen van spullen of het doen van de afwas.

Hoe huishoudelijk hulp Alkmaar aanvragen?

Om gebruik te maken van de huishoudelijk hulp die Tzorg aanbiedt, dienen u of uw mantelzorger een zorgaanvraag in te dienen bij de gemeente Alkmaar. Dit kan bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente stelt als voorwaarden dat u in de gemeente moet wonen en voor ofwel een korte of lange periode huishoudelijke hulp nodig heeft. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, regelt de gemeente de betaling van de huishoudelijke hulp in Alkmaar. U krijgt dus niet te maken met administratieve rompslomp met het afhandelen van rekeningen.

Kosten van huishoudelijke hulp Alkmaar

De huishoudelijke hulp in Alkmaar van Tzorg wordt met een goedgekeurde zorgindicatie vanuit de Wmo vergoed. U moet alleen een wettelijke eigen bijdrage van €20,60 per maand betalen aan het Centraal Administratie Kantoor. Deze bijdrage is voor iedereen gelijk, ongeacht uw leeftijd, vermogen of inkomen. Vraag nu meer informatie aan zodat u langer zelfstandig thuis in Alkmaar kunt blijven wonen.