Haal professionele zorg in huis met Wmo mantelzorg

Heeft u of een van uw dierbaren hulp in het huishouden nodig? Dan is mantelzorg een van de eerste manieren om dit op te vangen. Wanneer de zorg lange tijd noodzakelijk is, kan dit erg belastend worden voor de mantelzorger. Daarom is het prettig wanneer u Wmo mantelzorg aan kunt vragen. Op deze manier krijgt u vanuit de Wmo alle zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Het is mogelijk om de Wmo mantelzorg helemaal door uw gemeente te laten regelen, maar u kunt ook altijd terecht bij Tzorg. Wij denken graag met u mee. Meld u dus vooral aan wanneer u op zoek bent naar huishoudelijke ondersteuning om u of uw mantelzorger te ontlasten.

Wmo mantelzorg aanvragen

Kunt u als mantelzorger niet meer alle zorg op u nemen? Dan is het altijd mogelijk om een aanvraag voor Wmo mantelzorg in te dienen bij uw gemeente. Samen met het Wmo-loket gaat u in gesprek over de hulpvraag van uw dierbare. Welke zorg en aanpassingen zijn er nodig om uw geliefde in staat te stellen om thuis te blijven wonen? De gemeente zorgt vervolgens voor een passende indicatie, waar precies staat aangegeven welke hulp er nodig is. Vervolgens kunt u bij Tzorg terecht. Wij werken samen met gemeentes in heel Nederland en zijn breed inzetbaar.

Mantelzorg Wmo door Tzorg

Als mantelzorger weet u hoe breed uw takenpakket kan zijn. Het ene moment bent u bezig met het verzorgen van uw geliefde, terwijl u het volgende moment ook de boodschappen en het schoonmaakwerk voor uw rekening neemt. Tzorg is in staat om al deze taken van u over te nemen dankzij Wmo mantelzorg. Zo zorgen wij er samen voor dat de lasten van de mantelzorger afnemen, terwijl u niets inlevert op het gebied van zorg en hulp in het huishouden. Wij doen dit altijd met voldoende persoonlijke aandacht, want wij begrijpen dat iedere hulpbehoevende zo zijn eigen wensen heeft. Zo zorgen wij voor een aangename thuissituatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Wmo mantelzorg?

Meer informatie? Neem contact met ons op