LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via

De juiste zorg voor onze cliŽnten

Tzorg is uw professionele en ervaren leverancier als het gaat om de uitbesteding van thuishulp in uw gemeente. We zijn actief in 310 gemeenten in Nederland. We zijn expert in het bieden van thuishulp en in het organiseren van zorgaanvullende diensten.

Wij kunnen ook in uw gemeente zorg leveren. We zijn deskundig en denken mee om de thuiszorg in uw gemeente zo goed mogelijk te organiseren. Bij Tzorg zijn er geen wachtlijsten, waardoor cliënten altijd direct geholpen kunnen worden.

Tzorg heeft samenwerkingsverbanden met partijen die zorgaanvullende diensten bieden. Hierdoor kunnen wij onze cliënten, naast thuishulp met vele andere zaken helpen. Heeft de cliënt behoefte aan personenalarmering of een maaltijdservice? Tzorg kan deze diensten vrijwel direct organiseren.

Meer weten over de dienstverlening van Tzorg? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Conferenties

Omdat wij graag met gemeenten in gesprek zijn en blijven, hebben we een interessante conferentie georganiseerd in Den Bosch en Zeist. Tijdens deze bijeenkomsten wisselden we met elkaar van gedachten over de Wmo en over de manier van werken in alle gemeenten. Lees hier het verslag van deze bijeenkomsten.

Ervaringen

Wilt u weten wat clienten, medewerkers en gemeenten van Tzorg vinden?

Lees verder

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door gemeenten.

Lees verder

Waar is Tzorg actief?

Vul uw postcode in en ontdek of Tzorg ook in uw gemeente actief is.


Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons