Fris in je werk

[film invoegen]

Thuiszorgorganisaties worden niet alleen maar beoordeeld op de kwaliteit van het werk. Belangrijk is ook de manier waarop we met mensen omgaan.

Zijn arbeidsomstandigheden verantwoord? Bieden we tijdig de juiste hulp bij lichamelijke of psychische problemen? Bieden we medewerkers wel voldoende kansen om zichzelf te ontplooien en hiermee tegelijkertijd de zorgcontinuïteit te waarborgen voor de cliënt? Tzorg is in Nederland de thuiszorgorganisatie die heel ver gaat in – zoals dat heet – duurzame inzetbaarheid. Al die uiteenlopende activiteiten zijn gebundeld in één omvangrijk programma: ‘Fris in je werk’. Compleet en herkenbaar.

Waarom ‘Fris in je werk’?
Thuiszorg is een mensenvak. Mensen bepalen de kwaliteit van het werk. Als thuiszorgorganisatie is het voor Tzorg vanzelfsprekend dat we aandacht hebben voor mensen. Want als we goed voor onze medewerkers zorgen, kunnen zij goed voor onze cliënten zorgen.

Daarom staat duurzame inzetbaarheid bij Tzorg hoog in het vaandel. Als landelijke thuiszorgorganisatie vervullen we een voorbeeldfunctie. We willen laten zien dat -júist in de thuiszorg – goed omgaan met mensen gelijk opgaat met een optimale kwaliteit van het werk.

 

Budgetcoaching
Begeleiding bij psychische klachten
Fysiotherapie
Fietsplan
Sport
Vertrouwenspersoon
Veiligheidsapp
Zorgverzekering

Klik hier voor meer informatie [link]

 

Tzorg Academy
Ontwikkelinstrumenten
Online Academy
– Basisopleiding
– Verdiepingscursus
Trainingen dementievriendelijk
Training omgaan met agressie en geweld
Opleiding individuele begeleiding

Klik hier voor meer informatie

 

Participatie
Talentontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Klik hier voor meer informatie [link]