Wethouder en directeur Tzorg werken mee als thuishulp

Ma 12 november

Van 5 tot en met 9 november vond de jaarlijks terugkerende MeezorgWeek van Tzorg plaats. Als afsluiting van de week werkte Rijswijkse wethouder Jorke van der Pol samen met Tzorg directeur Marianne de Winter een dagdeel mee als thuishulp. Zij liepen met thuishulp Gladys Mensha mee bij mevrouw Sinjorgo-Vinkestijn in Rijswijk. Het doel was om te ervaren hoe belangrijk het werk is dat thuishulpen doen voor de cliënten.

Waardevol werk

“Onze thuishulpen en begeleiders doen ontzettend waardevol en belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Dat is waar we het allemaal voor doen. Ik vind het belangrijk om te ervaren wat onze medewerkers elke dag meemaken. Mooi om te zien hoe ze met respect en betrokkenheid invulling geven aan hun werk” , zegt Marianne de Winter.

Jorke van der Pol over zijn ervaring: “Het was heel leuk en leerzaam om het werk in de thuiszorg van dichtbij mee te maken en om te horen hoe medewerkers en cliënten dat ervaren. Respect voor het werk van Gladys en haar collega´s!”

MeezorgWeek

De MeezorgWeek is een jaarlijks terugkerend initiatief van Tzorg. Samen met de vaste thuishulpen en begeleiders van Tzorg werken management, stafmedewerkers, zorgcoördinatoren en planners uit het hele land die week een dagdeel bij cliënten thuis. Ook veel wethouders, beleidsmedewerkers en consulenten van de gemeenten waar Tzorg actief is werken er aan mee.

Terug naar alle nieuwsberichten