Coronavirus: wat doet Tzorg?

Vr 28 februari

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. De gezondheid van onze medewerkers en cliënten staat op één. Daarom houden we alle relevante ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en pakken we dit onderwerp serieus op met vertegenwoordigers vanuit verschillende afdelingen. We zorgen dat we continu op de hoogte zijn van de laatste informatie en hoe wij kunnen inspelen op mogelijke situaties in Nederland. We volgen alle voorschriften vanuit de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op en bereiden ons voor op ieder scenario. Achter de schermen zorgen wij dat bij een eventuele uitbraak dit niet tot paniek hoeft te leiden.

Wat kun je zelf doen?

Voor jezelf maar ook voor je omgeving geldt, draag zorg voor goede hygiëne. De belangrijkste tips zijn:

  • was je handen regelmatig (met zeep)
  • nies en hoest in de binnenkant van je ellenboog
  • gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg

Verder is het aan te raden om, wanneer je onlangs in het buitenland bent geweest, na te gaan of er besmettingen zijn geconstateerd in die regio. Ook kun je er zelf voor zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste informatie door het nieuws en de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) goed in de gaten te houden.


Heb je vragen of opmerkingen?

Wil je meer informatie over het coronavirus? Dan kun je deze vinden op de website van het RIVM. Heb je vragen of opmerkingen over onze maatregelen en werkwijzen bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden op www.tzorg.nl/coronavirus of mail naar coronavirus@tzorg.nl.

 

Terug naar alle nieuwsberichten