Tzorg organiseert de Hackathon ‘Move to stay’

Ma 28 oktober

Op 9 en 10 november organiseert Tzorg de Hackathon ‘Move to stay’ #hackdethuiszorg op de High Tech Campus in Eindhoven in samenwerking met PULSED (Fontys) en TMC. We gaan met een zeer gevarieerde groep van ongeveer 30 mensen nadenken over de toekomst van de thuiszorg.

Waarom een Tzorg Hackathon?

Mensen moeten tegenwoordig steeds langer thuis blijven wonen voordat ze recht hebben op intramurale zorg. Dit thuis wonen kan zo lang mogelijk aangenaam en veilig plaatsvinden, dankzij een cruciale rol van thuiszorgorganisaties. Gezien onze positie in de branche maakt dat we de urgentie voelen om positieve impact te maken op deze nieuwe situatie in Nederland. Dat kan alleen maar via nieuwe oplossingen en daarom organiseren wij een hackathon.

 

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken. Hackathons zijn dan ook uitermate geschikt om nieuwe innovatieve businessplannen te maken. Zo kun je als bedrijf in een heel korte tijd nieuwe inzichten krijgen en oplossingen bedenken.

Meedoen

Wil jij van zaterdagochtend tot zondagmiddag mee ideeën en oplossingen bedenken voor deze relevante en sociaal maatschappelijke uitdaging? Meld je dan snel aan via: https://pulsed-edu.com/move-to-stay/.

Aanwezig bij de presentaties

Heb je geen tijd om twee dagen mee te doen maar ben je wel benieuwd naar de output? Meld je dan hier aan voor de presentaties van de ideeën op zondagmiddag. We hebben voor een aantal mensen uit ons netwerk plaats om daarbij aanwezig te zijn. Een unieke gelegenheid om aan de start te staan van de innovatie in de thuiszorg.

 

Terug naar alle nieuwsberichten