Tzorg in de winkel

Wo 05 februari

 Vanaf 22 januari 2020 kunnen mensen die interesse hebben om in de zorg te werken, ‘winkelen’ bij de eerste ‘Ik Zorg shop’ van Nederland. In deze ‘winkel’ in Zeist zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand zowel loopbaancoaches als vertegenwoordigers van 14 zorg- en welzijnsorganisaties aanwezig. Zo ook zorgcoördinatoren van Tzorg.

Werken in de thuiszorg

Tzorg is continu op zoek naar goede thuishulpen en begeleiders die ervoor zorgen dat onze cliënten langer aangenaam thuis kunnen wonen. In de winkel krijgt de bezoeker informatie over werken in de thuiszorg. Bij interesse kan iemand zelfs meteen solliciteren. De kracht van de ‘Ik Zorg Shop’ is het netwerk van alle organisaties die meedoen. Vindt iemand bij ons geen aansluiting dan denken we mee of een andere organisatie een optie is.

Gezellige koffiezaak

Verder kunnen bezoekers in de winkel, dat nog het meeste weg heeft van een gezellige koffiezaak, uitvinden wat bij ze past of welke opleiding ze bijvoorbeeld het beste kan volgen. Het concept moet er het komende jaar voor zorgen dat meer mensen een baan in de zorg en welzijn weten te vinden- en de zorg en welzijn hen.

De ‘Ik Zorg Shop’ is open van woensdag tot en met vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand. Meer info: ikzorgshop.nl/zeist. Voor meer informatie over werken bij Tzorg en vacatures ga naar werkenbijTzorg.nl.

 

Terug naar alle nieuwsberichten