Tzorg blikt terug op succesvol 2018

Vr 03 mei

Met trots blikken we terug op een succesvol jaar, zowel op het gebied van resultaten als activiteiten. In het digitale jaarverslag  ‘Welkom in ons T-huis staan de highlights van 2018. De lezer krijgt een rondleiding door de vier ‘kamers’ van het T-huis: cliënten, klanten, medewerkers en organisatie. Het T-huis is de vertaling van ons veranderprogramma TzorgNext dat we vorig jaar zijn gestart en dit jaar verder uitwerken.

 

Bijzondere activiteiten

In 2018 organiseerden we activiteiten voor mantelzorgers, voerden we wensen uit van cliënten en haakten we aan bij regionale initiatieven. Richting gemeenten, onze klanten, lag de nadruk vorig jaar op de invoering van de HV loonschalen. En voor de medewerkers bleef het programma Fris in je werk volop draaien en kwamen er klassikale Dementievriendelijk trainingen. Highlights waren de jaarlijkse meeloopweek en thuishulpen die werden aangedragen door cliënten voor Kanjer van het Kwartaal.

Basis op orde

We namen Altijd Zorg Aanwezig over om onder andere de marktpositie in de (zwaardere) individuele begeleiding te versterken. Verder ontvingen we opnieuw het HKZ certificaat, namen ruim 1000 mensen aan met een uitkering en uit de benchmark bleek onze CO2 uitstoot laag. Daarnaast introduceerden we het nieuwe plannings­systeem ONS. Dankzij ONS is het grootste deel van de bedrijfsactiviteiten geautomatiseerd. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de basis op orde blijft en we onze ambities kunnen verwezenlijken.

Vooruitblik

We kijken terug op een jaar met mooie resultaten. 2019 staat in het teken van het nog meer centraal stellen van de cliënt waarbij we onze medewerkers optimaal ondersteunen. Zodat we samen met gemeenten en samenwerkingspartners onze cliënten langer aangenaam thuis kunnen laten wonen. Het belooft een bijzonder jaar te worden aangezien we ook 10 jaar bestaan!

Op donderdag 2 mei stond er  een artikel in het Financieel Dagblad over de holding TotalCare waar Tzorg onderdeel van is.

 

Terug naar alle nieuwsberichten