Nieuw kantoor voor Tzorg in Enschede

Wo 08 november

Uden / Enschede, 8 november 2017 – Thuiszorgorganisatie Tzorg betrekt begin 2018 een nieuw kantoor in Enschede. De nieuwe locatie is aan de Neptunusstraat 15. Reden is de groei van Tzorg. De thuiszorgorganisatie verwelkomt nog altijd nieuwe collega hulpen en cliënten en kreeg onlangs de gunning om huishoudelijke hulp te blijven verlenen in 13 Twentse gemeenten. “Tijd voor een nieuw kantoor dat nog beter bereikbaar is en meer ruimte biedt om cliënten en medewerkers te ontvangen”, aldus Tzorg.

Het nieuwe kantoor is nog beter bereikbaar en biedt meer ontvangstmogelijkheden voor contacten met cliënten en medewerkers uit de regio’s Twente en Achterhoek. Manager van Tzorg Enschede, Dirk Ogink, is blij met de nieuwe stap: “de nieuwe locatie wordt een duidelijk herkenbare Tzorg-vestiging. We verwachten dan ook dat ons contact met onze huidige collega hulpen en cliënten hierdoor verbeterd.”

Aanbesteding

Dat Tzorg de aanbesteding van bijna alle Twentse gemeenten gegund is een mooie opsteker. De thuiszorgorganisatie scoort als een van de hoogste op kwaliteit. De bestaande koppels tussen cliënten en thuishulpen blijven zo bestaan, iets waar Tzorg veel waarde aan hecht. Het biedt ook extra ruimte voor nieuwe cliënten én medewerkers, die vanzelfsprekend van harte welkom zijn bij onze organisatie. Tzorg kent geen wachtlijsten en als medewerkers of cliënten vanuit een andere zorgaanbieder overstappen naar Tzorg blijft de relatie tussen cliënt en thuishulp altijd behouden.

Terug naar alle nieuwsberichten