Mooi het nieuwe jaar in!

Do 27 december

2019 staat op de stoep. Om stralend aan het nieuwe jaar te beginnen, kregen mevrouw Alamudi uit Lelystad en mevrouw Willger uit Nijmegen een make-over van Mobella thuiskappers. En wat een prachtige resultaten!

Mevrouw Alamudi (75 jaar):

‘De kapster was zo vriendelijk, aardig en netjes. Ze heeft mijn haren in laagjes geknipt en me opgemaakt met mijn eigen spullen vanwege mijn allergie. Ik wist niet wat ik zag. Ben ik zo knap? Het is prachtig. Ze heeft het supersonisch goed gedaan. Als je er goed uitziet, voel je je ook lekkerder. Ik ben er heel erg blij mee en heb vreselijk veel plezier gehad.’

 

 

 

Mevrouw Willger (52 jaar):

‘Mijn haar is geknipt en geföhnd. In het verleden heb ik wel eens een thuiskapper gehad. Nu ga ik altijd naar een kapper bij mij in de wijk, maar het was plezierig om thuis gekapt te worden. Het is fijn om er verzorgd en netjes bij te lopen. Ik ben helemaal tevreden.’

 

Over Mobella
Mobella is een professionele en vooral betrouwbare thuiskapper en pedicure aan huis service. Ideaal als u aan huis gebonden bent of niet de deur uit wil of kan. Mobella is actief in een heel groot gedeelte van Nederland en altijd bereikbaar.

De voordelen van Mobella:
– Geen voorrijkosten, uw kapper woont in de buurt
– 10% korting bij iedere zesde behandeling en voor cliënten van 65 jaar en ouder
– 100% tevredenheidsgarantie
– Meestal vervanging bij ziekte en vakantie

Een afspraak maken kan online via www.mobella.nl. Ook kunt u natuurlijk gewoon bellen op tel. 088 – 1000 100 of een berichtje sturen via Whatsapp op 06-18350344. Vergeet niet te melden dat u cliënt bent van Tzorg.

Lees meer verhalen in de Thuis.

Terug naar alle nieuwsberichten