Meezorgen op de werkvloer

Do 22 augustus

Kantoormedewerkers Tzorg lopen mee met thuishulpen en begeleiders

Van 23 tot en met 27 september gaan alle 250 kantoormedewerkers van Tzorg een (dag)deel meelopen met de thuishulpen en begeleiders bij een cliënt thuis. Daarnaast nodigt de thuiszorgorganisatie ook haar contactpersonen van gemeenten en samenwerkingspartners uit voor de MeeZorgWeek. Zo kunnen de mensen die dagelijks met de Wmo te maken hebben ervaren hoe het eraan toegaat op de werkvloer.

 

Waardering

Marianne de Winter, algemeen directeur: “Wij vinden het belangrijk dat al onze kantoormedewerkers minimaal één keer per jaar meelopen met een thuishulp of begeleider bij een cliënt. Zo zien wij in de praktijk hoe onze thuishulpen en begeleiders iedere dag zorgen dat mensen langer aangenaam thuis kunnen wonen. Wat werkt en wat kan beter? Daarnaast is het meezorgen ook nog eens heel leuk en inspirerend en krijgen onze thuishulpen en begeleiders de aandacht en waardering die ze verdienen.”

 

Dag van de Thuiszorg

Op dinsdag 24 september is het de Dag van de Thuiszorg. Een extra reden voor de grootste landelijke thuiszorgorganisatie om de MeeZorgWeek dan te organiseren. Alle 10.000 thuishulpen en begeleiders door het hele land kunnen aangeven of ze het leuk vinden dat er iemand met hen meeloopt. Tzorg heeft ook haar contactpersonen zoals de minister van Volksgezondheid, wethouders sociale zaken en Wmo consulenten van gemeenten uitgenodigd.

 

Terug naar alle nieuwsberichten