Mantelzorgers in het zonnetje

Vr 26 oktober

High teas van Limburg tot Groningen

In aanloop naar de dag van de Mantelzorg op 10 november zetten wij mantelzorgers van onze cliënten in het zonnetje. Benieuwd waarom en hoe we dat doen? Bekijk onderstaande video.

Mantelzorgers spelen een belangrijke rol in het leven van veel van onze cliënten. Het werk dat mantelzorgers doen is onbetaald en vaak zwaar. Dat moet zeker niet onderschat worden. We vragen dan ook aandacht voor de dag van de mantelzorg op 10 november.

Mantelzorgers dragen er aan bij dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Het is belangrijk dat we dit waarderen. Daarom vroegen we cliënten om hun mantelzorgers aan te melden voor de mantelzorgactie. We kregen veel mooie en ontroerende aanmeldingen, nogmaals bedankt
collega´s!

Door het hele land, van Limburg tot Friesland, organiseerden we op 10 locaties een high tea. Een ontspannen middag voor zowel cliënten als mantelzorgers. Daarnaast stond ontmoeten centraal. Ervaringen uitwisselen met lotgenoten (andere mantelzorgers), maar ook cliënten die elkaar ontmoeten. Iedereen heeft genoten!

 

 

Terug naar alle nieuwsberichten