‘Het was een avond om nooit meer te vergeten’

Wo 05 juni

In de laatst verschenen Thuis kon je al lezen over de wensvervulling van Rian van den Heuvel. Ondertussen is ook de wens van thuishulp Frieda Smidt in vervulling gegaan.

Frieda wilde haar cliënt, mevrouw Engels, verrassen met het bijwonen van een Feyenoordwedstrijd. Frieda, die zelf niet zo veel met voetbal heeft, wist dat mevrouw Engels al meer dan 10 jaar de wens had om een keer een bezoek aan de Kuip te brengen. Samen met zorgcoördinator Rita van der Vliet gingen zij op stap om deze wens in vervulling te brengen en de Rotterdamse club aan te moedigen tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles.

Vanuit de business club hadden de dames uitstekend zicht op het veld en konden zij genieten van de spannende wedstrijd. Na een overheersende rol voor Feyenoord in de eerste helft en een meeslepende tweede helft, eindigde de wedstrijd met een 2-1 overwinning voor de club van mevrouw Engels. ‘Geweldig, ik krijg er kippenveld van!’ sprak ze enthousiast. Maar het hoogtepunt van de avond was de ontmoeting met haar held, Jan Boskamp.

Aan het eind van de wedstrijd kreeg mevrouw Engels nog een sjaal mee als aandenken, maar ook ging er een Feyenoordservet, het opstellingsschema en het wedstrijdboekje mee voor de verzameling. Na iedereen bedankt te hebben ging het drietal weer met de taxi naar huis, terwijl ze alle gebeurtenissen van de avond doornamen. Mevrouw Engels raakte er niet over uitgepraat. Ook Frieda noemt het een avond om niet te vergeten en Rita concludeert kort maar krachtig: ‘Het was in één woord geweldig!’

 

Terug naar alle nieuwsberichten