Een safari-avontuur met een gouden randje

Di 05 november

Tzorg bestaat dit jaar 10 jaar. Daar staan we graag bij stil. Het hele jaar organiseren we leuke kleine activiteiten. Een van die activiteiten is het vervullen van wensen. Dit keer de wens van thuishulp Cisca Manders: Op zoek naar de ‘big ten’ in Safaripark Beekse Bergen met haar twee cliënten. Relatiemanager Bart ging mee op stap om de wens te helpen vervullen.

 

Tweemaal is scheepsrecht

Met 40 graden naar de dierentuin? Dat leek niemand een goed idee, dus werd het uitje verzet. Poging twee dan maar. Dit keer zijn de weergoden iets beter gezind. Vol goede moed rijdt Bart richting Deurne om mevrouw Claassen en Cisca op te halen. Nog even langs mevrouw Kertowidjojo en dan door naar de dierentuin. ‘Geen zorgen dames, ik heb al een planning voor de hele dag gemaakt. Zo weten we zeker dat we niks missen!’ grapt Bart. Ook Cisca is goed voorbereid. Met een tas vol lekkers gaat het viertal op avontuur.

 

Olijke aapjes kijken

Bij aankomst rijden ze direct door naar de autosafari. Mevrouw Claassen geniet zichtbaar als ze oog in oog staat met de giraffen. Na een korte lunchpauze is het tijd om het park te ontdekken vanaf het water. De boot brengt hen langs ringstaartmaki’s, jachtluipaarden en grazende neushoorns. Na afloop nog even langs de souvenirwinkel en te voet door naar de imposante olifanten. Dat de sfeer er goed in zit is te merken aan mevrouw Kertowidjojo, die grapjes maakt over appelmoes en nog even ‘als aap’ op de foto gaat.

Moe maar voldaan gaat het gezelschap weer naar huis. ‘Niemand gelooft ooit dat ik het zó lang heb volgehouden!’ zegt mevrouw Claassen. Bart vertelt dat hij het vooral erg mooi vond om de vriendschappelijke band tussen Cisca en haar cliënten te zien. Hij bedankt de dames voor de bijzondere dag. ‘Een dag met een gouden randje’ sluit Cisca tevreden af.

 

Terug naar alle nieuwsberichten