Bent u veilig genoeg online?

Wo 12 september

Het is belangrijk om online veilig te werk te gaan. Student Aan Huis geeft 3 tips:

 

1 ) Een sterk, veilig wachtwoord.

Wachtwoorden zijn er om uzelf te beschermen tegen internetcriminelen en anderen met verkeerde bedoelingen. Daarom is het belangrijk om wachtwoorden te gebruiken die niet zo makkelijk te kraken zijn. Gebruik in een wachtwoord altijd verschillende tekens als bijvoorbeeld % of * en gebruik hoofdletters en kleine letters door elkaar.

 

2 ) Download alleen apps uit de officiële appwinkels

Download alleen apps uit de officiële appwinkels. Denk daarbij aan de App Store en de Google Play Store. Deze winkels controleren alle aangeboden apps zorgvuldig. Neem altijd de recensies en de algemene voorwaarden door en let op waar u toestemming voor geeft!

 

3 ) Maak regelmatig een back-up van uw persoonlijke en belangrijke gegevens

We slaan heel wat foto’s, video’s en documenten op. Voorkom teleurstellingen als er iets misgaat met de iPad, computer, of als u zelf per ongeluk iets verwijdert. Als u een back-up maakt van belangrijke documenten, bijvoorbeeld door ze ook op een externe schijf of USB-stick te zetten, weet u zeker dat u ze niet kwijtraakt.

 

Student aan huis

Problemen met uw computer? Doet internet het niet? Hulp nodig bij het instellen van uw televisie of mobiele telefoon? Heeft u behoefte aan een persoonlijke uitleg? Kijk dan eens op www.studentaanhuis.nl.

Studentaanhuis.nl biedt voordelige en betrouwbare hulp en les aan huis. Computerstudenten uit uw buurt schieten te hulp en lossen aan huis problemen op. Thuis, in uw eigen tempo en wanneer u het uitkomt.

Als cliënt van Tzorg ontvangt u 25% korting op het eerste jaar lidmaatschap. Vul de code TZORGSAH in op www.studentaanhuis.nl of bel naar 0900 – 200 12 12 (50 cent per minuut).

Terug naar alle nieuwsberichten