Huishoudelijke Ondersteuning (HO)

Wil de persoon waarvoor u zorgt zelfstandig thuis blijven wonen maar lukt het niet meer om alles zelf te doen? Is wat hulp in het huishouden welkom? Om voor huishoudelijke ondersteuning in aanmerking te komen, is een indicatie nodig op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In de indicatie staat tot welke zorg iemand toegang krijgt. Deze is aan te vragen bij het Wmo-loket van de gemeente.

Zodra degene waarvoor u zorgt een Wmo-indicatie heeft, gaan we bij hem/haar aan de slag. Samen kijken we wat er in huis moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen of stofzuigen. Doordat wij werken met vaste thuishulpen is hij/zij verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit de buurt. Onze zorg is vertrouwd en dichtbij.

Direct hulp aanvragen of meer weten?

Wilt u hulp in het huishouden van Tzorg voor iemand anders regelen of heeft u een vraag over huishoudelijke ondersteuning? Neem contact op met de zorgcoördinator in zijn/haar regio. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw regiokantoor
Leveren wij zorg in uw wijk?
Tzorg draagt bij aan een Aangenaam thuis in bijna 300 gemeenten. Controleer of we ook in uw wijk actief zijn.