LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via
Gemeente Echt - Susteren

Gemeente Echt - Susteren

Thuishulp Echt - Susteren

Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Echt - Susteren. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat we u direct huishoudelijke verzorging kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Echt - Susteren vindt u bij Tzorg.

Altijd de beste thuishulp dichtbij

Met Tzorg is thuishulp altijd dichtbij. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen uit Echt - Susteren en omgeving. Onze zorg en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. U bepaalt hoe en op welke tijd onze thuishulpwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden. Hebben we een afspraak? Dan kunt u op Tzorg rekenen. Onze medewerkers zorgen niet alleen voor een schoon en opgeruimd huis, maar maken ook tijd voor een persoonlijk gesprek.

Direct thuishulp aanvragen?

Vraag direct thuishulp aan. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en regelen samen met u de juiste zorg. Bovendien helpen we u, indien nodig, met het aanvragen van uw indicatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thuiszorg in de gemeente Echt - Susteren

Wanneer u gebruik wilt maken van de zorg en ondersteuning van Tzorg heeft u een indicatie van de gemeente Echt - Susteren nodig. Vul het aanvraagformulier in om direct thuishulp van Tzorg aan te vragen. Op de website van de gemeente Echt - Susteren vindt u meer informatie over thuiszorg in Echt - Susteren.

U kunt ook contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente op telefoonnummer 0475478478.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door cliŽnten.

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Extra services

Naast huishoudelijke hulp biedt Tzorg ook verschillende extra services.

Lees verder

Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons