LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via
Gemeente Den Bosch

Gemeente Den Bosch

Thuishulp Den Bosch

Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Den Bosch. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat we u direct huishoudelijke verzorging kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Den Bosch vindt u bij Tzorg.

Altijd de beste thuishulp dichtbij

Met Tzorg is thuishulp altijd dichtbij. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen uit Den Bosch en omgeving. Onze zorg en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. U bepaalt hoe en op welke tijd onze thuishulpwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden. Hebben we een afspraak? Dan kunt u op Tzorg rekenen. Onze medewerkers zorgen niet alleen voor een schoon en opgeruimd huis, maar maken ook tijd voor een persoonlijk gesprek.

Direct thuishulp aanvragen via de ZorgcoŲperatie Den Bosch?

Thuishulp kunt u in de gemeente Den Bosch aanvragen via de Zorgcooperatie Den Bosch. Maar Tzorg kan u daar altijd bij helpen. Vul het formulier in op onze site om hulp aan te vragen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en regelen samen met u de juiste zorg. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer u het aanvraagformulier hebt ingevuld.

Thuiszorg in de gemeente Den Bosch

Wanneer u gebruik wilt maken van de zorg en ondersteuning van Tzorg heeft u een indicatie van de gemeente Den Bosch nodig. Ook hier helpen wij u graag bij. Vul het aanvraagformulier in om direct thuishulp van Tzorg aan te vragen. Op de website van de gemeente Den Bosch vindt u meer informatie over thuiszorg in Den Bosch.

U kunt ook contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente op telefoonnummer 073 6155155.

Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT)

Wanneer u cliënt bent bij Tzorg en u zou meer uren hulp willen ontvangen dan nu het geval is, dan kunt u wellicht gebruik maken van de huishoudelijke hulp toelage. Klik hier voor meer informatie.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door cliŽnten.

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Extra services

Naast huishoudelijke hulp biedt Tzorg ook verschillende extra services.

Lees verder

Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons