LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via
Gemeente Bergen op Zoom

Gemeente Bergen op Zoom

Thuishulp Bergen op Zoom

Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Bergen op Zoom. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat we u direct huishoudelijke verzorging kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Bergen op Zoom vindt u bij Tzorg.

Altijd de beste thuishulp dichtbij

Met Tzorg is thuishulp altijd dichtbij. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen uit Bergen op Zoom en omgeving. Onze zorg en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. U bepaalt hoe en op welke tijd onze thuishulpwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden. Hebben we een afspraak? Dan kunt u op Tzorg rekenen. Onze medewerkers zorgen niet alleen voor een schoon en opgeruimd huis, maar maken ook tijd voor een persoonlijk gesprek.

Direct thuishulp aanvragen?

Vraag direct thuishulp aan. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en regelen samen met u de juiste zorg. Bovendien helpen we u, indien nodig, met het aanvragen van uw indicatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thuiszorg in de gemeente Bergen op Zoom

Wanneer u gebruik wilt maken van de zorg en ondersteuning van Tzorg heeft u een indicatie van de gemeente Bergen op Zoom nodig. Vul het aanvraagformulier in om direct thuishulp van Tzorg aan te vragen. Op de website van de gemeente Bergen op Zoom vindt u meer informatie over thuiszorg in Bergen op Zoom.

U kunt ook contact opnemen met het WMO loket van uw gemeente op telefoonnummer 164 27 70 00.

Tzorg levert ook begeleiding

Naast huishoudelijke ondersteuning levert Tzorg in deze gemeente ook individuele begeleiding. We kunnen u waar nodig ondersteunen bij de administratie, de opbouw van sociale contacten, ondersteunen van de mantelzorger en ondersteunen bij regievoering binnen het huishouden. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met uw gemeente.

Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT)

Wanneer u cliënt bent bij Tzorg en u zou meer uren hulp willen ontvangen dan nu het geval is, dan kunt u wellicht gebruik maken van de huishoudelijke hulp toelage. Klik hier voor meer informatie.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door cliŽnten.

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Extra services

Naast huishoudelijke hulp biedt Tzorg ook verschillende extra services.

Lees verder

Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons