Den Haag

Huishoudelijke hulp Den Haag

Heeft u huishoudelijke hulp Den Haag nodig? De Wet maatschappelijke ondersteuning voorziet in oplossingen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij leggen u graag uit hoe het werkt als u behoefte heeft aan huishoudelijke ondersteuning. Om voor huishoudelijke hulp Den Haag in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig op basis van de Wmo Den Haag. Vervolgens dient u via de gemeente bij Tzorg een aanvraag voor hulp in de huishouding Den Haag in. Heeft u al een indicatie? Dan kan uw hulp in de huishouding Den Haag direct aan de slag!

 

Waarom hulp van Tzorg?

✔ Vakkundige en gemotiveerde medewerkers uit Den Haag en omgeving
✔ Hulp bij aanvraag van uw indicatie
✔ Altijd bij u passende ondersteuning
✔ Nauwe samenwerking met uw zorgnetwerk

Meer weten? Neem contact met ons op

 

Zorgindicatie Wmo Den Haag

De zorgindicatie op basis van de Wmo is in Den Haag bij de afdeling Wmo van de gemeente aan te vragen. Dat kan u of uw mantelzorger online doen. Het is eveneens mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de gemeente of een bezoek te brengen aan een van de servicepunten. Er volgt daarna een onderzoek om een zorgindicatie vast te stellen. Een voorstel op maat wordt gemaakt. Op basis van de zorgindicatie dient u vervolgens via de gemeente bij Tzorg een aanvraag in. U mag natuurlijk ook al eerder contact opnemen voor meer informatie over onze huishoudelijke hulp Den Haag.

 

Aanmelden voor hulp in de huishouding Den Haag

Als u zich aanmeldt bij Tzorg voor schoonmaakhulp Den Haag, voorzien wij zo spoedig mogelijk in een hulp in de huishouding. Onze zorgcoördinator komt persoonlijk langs bij u om kennis te maken en uw voorkeuren te bespreken. De afspraken krijgen vorm in een ondersteuningsplan. U krijgt van ons een vaste hulp in de huishouding toegewezen, wat wel zo vertrouwd is. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe dat werkt.

 

Huishoudelijke hulp Den Haag met persoonlijke aandacht

Tzorg vindt het belangrijk om niet alleen te voorzien in goede huishoudelijke hulp, maar ook in een service met persoonlijke aandacht. Daarom is er ruimte voor een gezellig praatje en biedt uw vertrouwde hulp in de huishouding Den Haag een luisterend oor. Neem voor meer informatie contact op met Tzorg of regel direct uw aanvraag voor huishoudelijke hulp Den Haag via de aanmeldknop. Ook als u nog geen zorgindicatie heeft, geven wij graag antwoord op uw vragen.

Uw aanspreekpunt in Den Haag

Emma Bout

070-2055888
Uw vestigingskantoor
Den Haag 1
Telefoonnummer
070-2055888