LinkedIn Facebook Twitter Volg ons via

S-computers

De S-computer is een eenvoudig en erg veilig te bedienen computer, waarmee senioren, onervaren en minder ervaren gebruikers zorgeloos aan de slag kunnen.

Service
Op de S-computer wordt onbeperkte service en support geboden, telefonisch, per mail en middels hulp op afstand; hiermee wordt u, na uw goedkeuring, op afstand geholpen met uw computerproblemen en krijgt u antwoord op al uw vragen!

De S-computer wordt geleverd als Laptop, PC alles in-1 met aanraakscherm of PC. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw huidige computer met behoud van uw gegevens om te laten bouwen naar een eenvoudig te bedienen S-computer.

Als beste getest
De S-computer is door de Consumentenbond op de markt voor eenvoudig te bedienen computers als beste getest met de beste prijs- kwaliteitverhouding!

Persoonlijke aandacht
Naast het gebruiksgemak is er een service- en helpdesk met vooral persoonlijke aandacht voor u.  Bovendien biedt S-computers een introductiecursus en installatie aan huis en een goede garantie. En ze helpen u gratis met zaken zoals de aanvraag van de internetverbinding.
Als cliënt of medewerker van Tzorg ontvangt u met de kortingscode SCOMK03150 maar liefst
€50 korting bij aanschaf van een S-computer of bij het afsluiten van een abonnement van een S-computer. Bij elke vervolgorder van minimaal €29,50 bij S-computers ontvangt u maar liefst 10% korting.

Kijk voor meer informatie op www.s-computers.nl of bel naar 076 – 532 432 5 en geef aan dat u cliënt bent van Tzorg.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen door cliŽnten.

Lees verder

Aanvraag formulier

Wilt u hulp van Tzorg aanvragen? Klik dan hier en vul het formulier in.

Naar het formulier

Waar is Tzorg actief?

Vul uw postcode in en ontdek of Tzorg ook in uw gemeente actief is.


Tzorg is 24 uur per dag
bereikbaar via
088-002 55 00
(lokaal tarief).

Mail ons