Budgetcoaching

Heb jij het financieel soms lastig of heb je financiële vragen en kom je er zelf niet uit? Hulp van een budgetcoach kan jou dan helpen. Samen met een professional van Budgetcoach Groep krijg je meer grip op je financiële situatie.

Je bent niet de enige

Zijn de voorbeelden hieronder voor jou herkenbaar? Je bent echt niet de enige. Bijna 62% van de werkende Nederlanders heeft geldproblemen. Gemiddeld duurt het 5 jaar voor iemand met schulden de eerste stap zet om hulp te zoeken. Zonde! Want als je zo lang wacht, kan het schuldbedrag in diezelfde 5 jaar oplopen tot een bedrag ruim 10 keer zo hoog. Wees daarom niet bang om te praten over je financiële situatie, niemand kan het alleen oplossen.

Gratis hulp van een budgetcoach: zet de eerste stap

De eerste stap zetten om hulp te zoeken is spannend, maar je zult zien dat het oplucht. Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos aan het werk bent. Kaart het onderwerp aan bij je leidinggevende of HR adviseur, of bij Budgetcoach Groep door een mailtje te sturen naar tzorg@budgetcoachgroep.nl. Ook kan je bellen naar de helpdesk van Budgetcoach Groep via 088-6220380 of te whatsappen via de button op de website. Alles wat je bespreekt is anoniem en wordt niet gedeeld met Tzorg.

Hulp bij Financiële vragen

De Financiële Helpdesk van de Budgetcoach Groep beantwoordt gratis al je vragen. Bijvoorbeeld over toeslagen en tegemoetkomingen, kostendelersnorm of wat te doen bij een scheiding. Bellen kan van maandag t/m vrijdag (09:00 – 17:00) via 088-6220380.