Extra services

Wilt u actief bezig blijven op allerlei gebied? Het gevoel hebben dat u deelneemt aan de maatschappij? Wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen, heeft vaak behoefte aan extra ondersteuning. Tzorg biedt een aantal diensten die het u gemakkelijk maken. Want ons uitgangspunt is zorgen dat u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u wilt.

 • Belastingaangifte Compleet

  Hulp bij belastingaangifte nodig? Belastingaangifte Compleet helpt bij het invullen van uw aangifte. Een ervaren consulent bezoekt u thuis of op een locatie naar wens en verwerkt samen met u de aangifte. Voor deze service betalen cliënten van Tzorg geen €90 maar slechts €80. Profiteer dus van €10 korting.
  Meer informatie vindt u op www.belastingaangiftecompleet.nl of bel gratis naar 088-250 250 1. Vergeet niet te melden dat u cliënt bent bij Tzorg.

 • Computerhulp en les aan huis

  Problemen met uw computer? Doet internet het niet? Hulp nodig bij het instellen van uw televisie of mobiele telefoon? Studentaanhuis.nl biedt voordelige en betrouwbare hulp en les aan huis. Computerstudenten uit uw buurt schieten te hulp en lossen aan huis problemen op. Thuis, in uw eigen tempo en wanneer u het uitkomt.
  Als cliënt van Tzorg ontvangt u 25% korting op het eerste jaar lidmaatschap. Vul de code TZORGSAH in op www.studentaanhuis.nl of bel naar 0900 – 200 12 12 (50 cent per minuut).

 • Vegro Hulpmiddelen en Verpleegartikelen

  Wie in aanmerking komt voor huishoudelijke ondersteuning, heeft ook vaak verpleegartikelen of hulpmiddelen nodig zoals een rollator, een antislip badmat of een loeplamp. Vegro is een thuiszorgwinkel met een breed assortiment zorghulpmiddelen. U kunt de artikelen van Vegro bestellen via de webshop van Tzorg. De artikelen worden dan bij u thuis bezorgd. Met de kortingscode TzorgWEB ontvangt u als cliënt 10% korting op al uw bestellingen.

 • Maaltijdservice

  Gaat zelf koken niet meer? Is boodschappen doen te zwaar geworden? Maar wilt u wel genieten van een warme maaltijd? In samenwerking met Tzorg biedt apetito u dagelijks een gezonde en lekkere maaltijd. Alle maaltijden zijn vers en worden met natuurlijke ingrediënten bereid. Voor meer informatie en de menu’s kijk op www.apetito.nl/tzorg of bel naar 0800 – 023 29 75. Met de kortingscode 1860 ontvangt u 10% korting op uw bestellingen.

 • Nederlandse Huisopticiens

  De Nederlandse Huisopticiens is gespecialiseerd in oogzorg aan huis, gewoon thuis bij u op de bank wanneer het u uitkomt. De opticien heeft een ruime keuze aan monturen bij zich in verschillende prijsklassen.

  De voordelen op een rijtje:

  • Gratis service en deskundig advies
  • Thuis, in uw vertrouwde omgeving, een bril uitzoeken
  • Gratis oogmeting en bijstellen van de bril
  • Geen voorrijkosten
  • En 15% korting op uw montuur en glazen

  Meer informatie of een afspraak maken? Bel 0900 – 23 000 23. Vergeet niet te melden dat u cliënt bent van Tzorg.

 • Seniorencomputers van S-computers

  Vindt u computeren moeilijk en ingewikkeld? De S-computer is een makkelijk, veilig en zorgeloos te bedienen computer. De S-computer is speciaal ontwikkeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met computers en uitermate geschikt voor senioren. De S-computer wordt bij u thuis bezorgd, geïnstalleerd en u krijgt een korte introductiecursus. Heeft u nog geen internet dan regelt S-computers dit gratis voor u.
  Als cliënt van Tzorg profiteert u van €50 korting bij aanschaf van een S-computer of bij het afsluiten van een abonnement op een S-computer. Bij elke volgende bestelling van minimaal €29,50 ontvangt u nog eens 10% korting. Voor meer informatie kijk op www.s-computers.nl of bel naar 076 – 532 432 5.

 • Thuiskapper, pedicure- en schoonheidsspecialist

  Mobella is een professionele en vooral betrouwbare thuiskapper, pedicure- en schoonheidsspecialist aan huis service. Ideaal als u aan huis gebonden bent of niet de deur uit wil. Mobella is actief in een heel groot gedeelte van Nederland en altijd bereikbaar.

  De voordelen van Mobella:
  – Geen voorrijkosten, uw kapper woont in de buurt
  – Speciale tarieven en kortingen voor cliënten van Tzorg
  – 100% tevredenheidsgarantie
  – Meestal vervanging bij ziekte en vakantie

   

  Tzorg kortingstarieven thuiskapper:

  • Knippen 65+ € 14,70
  • Ter kennismaking: knippen € 14,00
  • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres**
  • Ter kennismaking: knippen/föhnen € 23,50
  • Watergolf incl. knippen 65+ € 35,50
  • Ter kennismaking bij elke kleuring en permanent 2e persoon knippen € 12,50*

  * 2e persoon op hetzelfde adres op hetzelfde tijdstip ** Actie is voor elke klant van Mobella van toepassing

   

  Tzorg korting schoonheidsspecialiste: 10%

   

  Tzorg korting pedicure: 10%

   

  Een afspraak maken kan online via www.mobella.nl maar gewoon bellen kan natuurlijk ook op tel. 088 – 1000 100. Vergeet niet te melden dat u cliënt bent van Tzorg.

 • Loodgieter, tuin- of klusjesman

  Heeft u een klus in of aan uw huis? Bijvoorbeeld het ophangen van een lamp, een kast monteren, een kraan vervangen, een muur schilderen of algemeen tuinonderhoud? Voor al deze klussen werkt Tzorg samen met Klusup. Via www.klusup.nl boekt u eenvoudig een ervaren loodgieter, tuin-, klusjes- of timmerman. Profiteer van 10% korting met de kortingscode TZORGTARIEF.

  Telefonisch een afspraak maken kan via 085 – 401 97 96.